לביבות גזר אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות גזר אפויות

לביבות גזר אפויות

לביבות גזר אפויות, עוד פעם לכתוב כמה אני שונאת לטגן ? אז אני שונאת לטגן ביזבוז הזמן כל הבלאגן שמגיע בעקבות הטיגון. תודה אני מראש מוותרת על זה אני מעדיפה לאפות זה יוצא אחלה וזה טעים ועושה את כל הטיגון מיותר לגמרי. ועכשיו למתכון אתם מכירים לביבות גזר אפויות ? אם לא אתם מוזמנים להכיר.
זאת אחלה אפשרות להכניס לילדים קצת ירקות בתוספת קצת בריאות, אני מוסיפה את המטבל הטעים שהוא חובה ליד הלביבות סלט טוב ויש לי ארוחה יאם כמה טעימה

מספר מנות: 9 לביבות

זמן הכנה: כ – 40 דקות

מרכיבים:

2 כוסות גזר מגורד (4 גזרים)
בצל קטן מגורד
4 כפות שמן
1/3 כוס קמח מצה / קמח רגיל
2 ביצים
פלפל שחור גרוס
מלח

מטבל שמנת שום ועירית

גביע שמנת חמוצה 200 מ"ל
2 כפיות שום כתוש
2 – 3 כפיות מיונז
עירית קצוצה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את המצרכים, ליצור כדורים בגודל פינג פונג לסחוט היטב ולשטח קצת.

2. לחמם מחבת עם שמן ולטגן משני הצדדים עד הזהבה.

3. אפייה : לחמם תנור ל 180 מעלות, להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, לסדר את הלביבות. חום בינוני 180 מעלות 15 – 20 דקות צד ראשון או עד שמזהיב ולהפוך לצד השני לעוד 10 דקות.

4. לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם הלביבות.

לביבות תפוחי אדמה ובטטה
לביבות ירק
לביבות בטטה

7023 צפיות 10 צפיות היום

לביבות גזר אפויותלביבות גזר אפויות

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : " הכנתי היום את הלביבות גזר, אבל למדתי מהתגובות להכין כמות כפולה. ובאמת לא נשאר אפילו אחד! מדהים!"

שירה : מעולה! מעולה! מעולה! בכלל לא מרגישים שזה גזר. יצאו לי בדיוק 9 לביבות והכנתי אותן בטוסטר אובן, יצא ממש טעים!!

דפנה : הכנתי את הלביבות האלה והם יצאו מעולות, הוספתי קורט קינמון וחוץ מזה כלום והן פשוט טעימות בכל מצב ואי אפשר להפסיק לאכול אותן. גם בגן בחנוכה נטרפו.
אז תודה רבה

מיכל : "הכנתי אותם היום לראשונה.הן יצאו פצצה!!!לא יאומן איך גזר יכול להיות ככ טעים!!!תודה רבה על המתכון הנפלא"

ליהיא : הכנתי אותן השבוע עם בתי בת ה-7 כגיוון לארוחת הערב, ויצא מעולה!! למחרת כבר הכנתי אותן למסיבה בגן של הבן וגם שם הן התחסלו! למי שאין כוח/זמן לגרד גזר – אפשר להשתמש גם בגזר החתוך מראש לשבבים שקונים בסופר… קצת יותר יקר אבל יוצא מצוין.

שם : היי ניקי, הלביבות פשוט נהדרות! לא יאומן שהבן שלי אוכל גזר.. הכנתי פעמיים: פעם בתנור ופעם טיגנתי במחבת. יצא מושלם והתחסל במהירות. תודה 🙂

שם : הכנתי ויצא מעולה! יבורכו ידיך, יצרותיך וכישוריך! המשיכי לשדרג הרבה בתים בישראל! מעריכה מאוד.

 שם : יצאו מושלמות !!

שם : יצא ממש ממש טעים! את המטבל הכנתי מיוגורט יווני והיה מושלם! בחיים אני לא מטגנת יותר לביבות 🙂

מיכל : "לביבות אליפות!!! לא להאמין שזה גזר…תודה על עוד מתכון מוצלח וקל!"

דינה : "וואוווו
זה לא אמיתי
בחיים לא חשבתי שייצא כזה טעים במיוחד כשמדובר בגזר…
ההיתי חייבת לשתף אותך ניקי אלופה"

לינוי : "מושלמות!!! תודה רבה לך ניקי על עוד מתכון מושלם"

אסנת : "הכנתי את המתכון מס' פעמים והוא פשוט להכנה וטעים ביותר!!! המטבל מוסיף המון 🙂 תודה לך!"

דינה : "יאו! זה יצא טעים ברמות!!!"

תגובות

345 תגובות ב "לביבות גזר אפויות"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי יקרה, נהינת מהאתר מאד! תודה ענקית!
שאלות לי:
1. אנחנו לא אוכלים חלבי, ילך ללא המטבל או שיהיה יבש? או אולי ממליצה על מטבל אחר?
2. ניתן להקפאה? (אולי כבר שאלו אבל אין לי כח לקרוא את כל השאלות למרות שתמיד עושה זאת לפני שמכינה דברים שלך..)

היי ניקי,
הכנתי לארוחת ערב היום ויצא מעולה!!! הקטנצ'יק (1.2) טרף 4 קציצות
שאלה קטנה לגבי המטבל.. אפשרי לשמור במקרר עד מחר אם נשאר?
תודה רבה ❤

הי ניקי, האם ניתן להקפיא את הלביבות?

היי ניקי, איזה מטבל פרווה את מציעה? יש אצלנו אלרגיים למוצרי חלב ואני נמנעת בארוחה משפחתית להגיש דברים שלא כולם יכולים לאכול

לא הבנתי האם לטגן או לא, בסעיף 2כתוב ״לחמם מחבת עם שמן ולטגן משני הצדדים עד הזהבה״.
האם לטגן ואז לאפות?

1 21 22 23