מולטי מאפה גבינה ותרד קל הכנה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפה פילו ממולא תרד וגבינות

מולטי מאפה גבינה ותרד קל הכנה

איזה טעים המולטי הזה! הפעם מילאתי עם תרד וגבינות, הגבינה צהובה נמסה לאיטה רק תחשבו על הביס הטעים, המאפה מקבל צבע זהוב יפהפה, הריח שמתפשט במטבח זה משהו שחייבים להכין.

מרכיבים:

300 ג' קמח (2 כוסות + 2 כפות)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
רבע כוס שמן
160 מ"ל מים חמימים (כוס פחות שליש)

400 ג' תרד
100 ג' גבינה צפתית
100 ג' גבינה צהובה
מלח (לא בטוח בגלל הגבינות)

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק רך ולהתפיח כ 30 דקות.

2. בינתיים לחלוט את התרד עד שהוא רך, לסנן לסחוט טוב ולקצוץ.

3. לחתוך / לגרד את הגבינות לקוביות קטנות ולערבב.

4. לחלק את הבצק לחמישה כדורים לרדד כל חלק למלבן דק, לשים מהמילוי על המחצית ולכסות עם החצי השני לרדד מעט שיהיה דק ולא עבה.

5. במידה והצורה קצת השתנתה אז לחתוך לצורת מלבן.

6. לחמם מחבת עם שמן ולטגן את המאפה משני הצדדים עד שמזהיב, חשוב שמלכתחילה המאפה יהיה דק על מנת שהכל יאפה.

7. לחתוך לרצועות ולטרוף.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

עוד דרך להכין אבל באפייה

9494 צפיות 82 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

שלומית : "בזכות המתכון הזה קבלתי מלא מחמאות ואפילו מתנה מבעלי על האוכל המדהים! תודה."

תגובות

149 תגובות ב "מולטי מאפה גבינה ותרד קל הכנה"

  הרשם  
עדכן

הכנתי עם כרישה ובולגרית כי לא היה לי תרד וצפתית והחלפתי חצי מהקמח בכוסמין מלא. יצא פגז! קצת מזכיר קאדה.. מעוללללה! תודה ניקי את אלופת עולם!

1 8 9 10