פלפלונים ממולאים בגבינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פלפלונים ממולאים בגבינה

פלפלונים ממולאים בגבינה

זה פינוק, ניתן לקנות את הפלפלים האלה במעדניות אבל אני בעד להכין בבית, ממש לא קשה ואיזה טעים…

מרכיבים:

8 – 9 פלפלונים אדומים / צהובים
5 כפות יפות של גבינה לבנה / גבינת שמנת
פרוסת גבינה צהובה מגורדת
3 כפות גבינה בולגרית מגורדת
כף עירית קצוצה
מעט מלח

הכנות:

1. לשים את הגבינה בחולצה נקייה, לתלות מעל הכיור ולהוציא נוזלים כ 40 דקות. אם משתמשים בגבינת שמנת אפשר לוותר.

2. לחתוך את החלק העליון של הפלפלים ולאפות כ 15 – 20 דקות ב 180 מעלות הפלפלים רכים אבל לא מתפרקים.

3. לערבב את המצרכים להכניס לשקית מילוי ולמלא את הפלפלים.

4. אפשר לאכול כך או אפשר לשדרג, לשים בצנצנת קטנה ולכסות עם שמן זית כשעה לפני שאוכלים.

4033 צפיות 21 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

מירי : "הפלפלונים יצאו נהדר גם בטעם וגם במראה. הצריבה שלהם לפני המילוי מוסיפה המון טעם. ממש מעדן."

תגובות

14 תגובות ב "פלפלונים ממולאים בגבינה"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי 🙂

יש פה איזה מתכון קל להכנת פלפלים ממולאים אורז ובשר?