לזניה עם פטריות וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לזניה עם פטריות וגבינות

לזניה עם פטריות וגבינות

לזניה עם פטריות וגבינות, אחרי כמה רמיזות מצד בעלי " מזמן לא הכנת לזניה, מתי תכיני לזניה " החלטתי להכין לזניה שתצא מעולה כמו שאני אוהבת. עם הרבה רוטב שעשוי מעגבניות אדומות בשלות ויפות שיתנו צבע אדום לוהט.
לצקת מהרוטב הסמיך והאדום בנדיבות על העלים, לא להתקמצן, מעט רוטב והעלים יהיו קשים ואז מה זה שווה ?
פטריות והרבה, (בצל מטוגן עם פטריות זה אחד הדברים הכי טעימים שיש .
הלזניה עשויה משכבות של עגבניות ופטריות ומעל כל שכבה, שכבה יפה של גבינות.

תבנית בינונית 33X20

מרכיבים:

עלי לזניה
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 שיני שום קצוצות
6 – 7 עגבניות
חבילת פטריות שמפיניון
חבילת פטריות חורש / או עוד חבילה של שמפיניון
100 ג` רסק עגבניות (קטן)
200 ג` פתיתי גבינה צהובה
50 ג` פרמזן
כפית פפריקה מתוקה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פש"ג
מלח

הכנות:

1. לטגן בצל ושום, לחתוך לקוביות את הפטריות ולהוסיף לבצל.

2. לסמן איקס על כל עגבניה. להרתיח מים, להכניס את העגבניות, בערך 2 דקות במים רותחים. לקלף את העגבניות, לחתוך גס ולהעביר לבלנדר, לטחון גס שישארו חתיכות

3. להוסיף את העגבניות שטחנו לבצל ולפטריות, להוסיף רסק, סוכר, תבלינים ועשבי תיבול, לבשל ולהסמיך את הרוטב. לבדוק טעמים.

4. לסדר בתבנית שכבה של עלי לזניה, מעל לצקת את רוטב העגבניות שיכסה היטב את כל העלים. לערבב את הגבינות ולפזר מעל לסדר עוד שורה של עלי לזניה, מעל עוד רוטב ואת שארית הגבינות.

5. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני כ30 דקות

בתאבון

8031 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לזניה עם פטריות וגבינות

תגובות

86 תגובות ב "לזניה עם פטריות וגבינות"

  הרשם  
עדכן

אפשר בלי פטריות?
אפשר רק רסק עגבניות?

היי ניקי, אני יכולה להכין את הלזניה בלי פטריות?
וראיתי בתגובות שכתבת שאפשר לשים עגבניות חתוכות מקופסת שימורים, התכוונת לעגבניות מרוסקות או שיש גם עגבניות חתוכות בקופסת שימורים?

1 4 5 6