מאפינס תרד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס תרד

מאפינס תרד

מאפינס תרד, כשבא לי משהו טעים בפה, שרוצים לפנק. נהדר לאירוח וגם עושה המון רושם. כל כך קל להכנה.

10 יחידות

מרכיבים:

600 ג' תרד (2 חבילות)
בצל
1/3 כוס פתיתי גבינה צהובה
גביע שמנת חמוצה 200 ג'
50 ג' גבינה בולגרית
חצי כוס קמח תופח
2 ביצים
כפית מלח

מטבל להגשה עם המאפינס

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים להכניס את התרד ולבשל כמה דקות, לסמן לסחוט היטב ולקצוץ.

2. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן ולטגן את הבצל להעביר לקערה יחד עם כל המצרכים.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. למלא את השקעים לאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

5339 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס תרדמאפינס תרדמאפינס תרד

מאפינס תרדמאפינס תרדמאפינס תרדמאפינס תרד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

46 תגובות

ליאת

היי ניקי, אני לא רואה שמן במתכון , האם לא צריך לשמן את השקעים?
כדאי להוסיף גם גבינה בולגרית ?
תודה!

השב
niki

יש שמן כי הבצל מטוגן ודבר שני תמיד משמנים שקעים חוץ מעטרות נייר. גבינה בולגרית זה אחלה בטח.

השב
ליבי

היי ניקי, ראשית אציין שכשאני מחפשת מתכון, קודם כל מחפשת אצלך, וזה תמיד מצליח! הכנתי את המאפינס עם מדליוני תרד קפואים, במקום לחלוט חיממתי במיקרו 5 דקות וסיננתי מהנוזלים (זה מגיע כבר קצוץ אז חוסך עבודה), הכנתי עם בולגרית במקום פתיתי גבינה צהובה שלא היו לי בבית.. כעבור 25 דקות בתנור יצאו מאפינס מהממים וטעימים! תודה!

השב
דידי

הי ניקי,
אני תמיד קוראת את התגובות כי זה עוזר לי לקבל רעיונות או עונה על שאלות שיש לי ממילא.
אריאלה שאלה אותך מה היא יכולה לעשות אם אין לה פירורי לחם…. ואת אפילו ענית לה. חזרתי וקראתי את המתכון כמה פעמים, לא ראיתי פירורי לחם, האם פיספסתי משהו?
תודה מראש

השב
טליה

היי ניקי,
אפשר להשתמש בקמח לא תופח עם אבקת אפייה?

תודה רבה!

השב
תמר

אנסה לאפות את המתכון בתבניות קטנטנות – לא מאפינס. אני מקווה שיצא מוצלח.
תודה לך על כל המתכונים והרעיונות השונים!

השב
נורית

אפשר להחליף את הגבינה הצהובה בגבינה אחרת? קוטג׳ יתאים? או אחרת?
מה היית ממליצה ? ותודה מראש

השב
niki

קודם כל אפשר אבל יותר טעים עם הגבינה צהובה, תחליפים, נועם, טל העמק, פרמזן, קצ'קבל, סוג של בולגרית, פטה… בלי כל קשר אפשר להוסיף קופסת קוטג'.

השב
שני

היי ניקי
אפשר לוותר על טיגון הבצל? ולהסתפק בבצל קצוץ ללא טיגון?
תודה מראש

השב
niki

אפשר כן, אבל הרבה פחות טעים, שימי לב לייבש אותם בתנור.

השב
niki

הכוונה שתוציאי אותם כשהם מוכנים, רגיל כמו כל מאפה.

השב