לביבות תפוחי אדמה קלאסיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות תפוחי אדמה קלאסיות

לביבות תפוחי אדמה קלאסיות

זוכרים את הלביבות של פעם ? לביבות שהסבתות והאמהות היו מכינות רכות בפנים ומבחוץ פריכות קריספיות כאלה. ערימה ענקית באמצע השולחן שבדיוק אמא סיימה לטגן, הריחות הטובים של התפוחי אדמה בחלל האוויר ואיזה כיף לתת ביס. הלביבות מתחסלות במהירות, רגע איפה הערימה שהייתה במרכז השולחן ? מתכון קל ופשוט ללביבות נהדרות והכי קלות שיש.

8 לביבות

מרכיבים:

2 תפוחי אדמה בינוניים מגורדים
בצל חתוך קטן
2 כפות גדושות קמח
ביצה
כפית מלח

הכנות:

1. בקערה לערבב את כל המצרכים, ליצור לביבות להדק קצת כל לביבה שהנוזלים יצאו.

2. לחמם מחבת עם שמן שיכסה את כל התחתית וקצת יותר.

3. לטגן את הלביבות עד הזהבה משני הצדדים ולהניח על נייר סופג.

*לא בא לכם לטגן ? הנה מתכון מעולה ללביבות תפוחי אדמה אפויות

כדאי לדעת ש…
הלביבות לא מתאימות לאפייה, ניתן להכין יום מראש הן פחות פריכות אבל טעימות מאוד.

17198 צפיות 301 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות תפוחי אדמה קלאסיותלביבות תפוחי אדמה קלאסיותלביבות תפוחי אדמה קלאסיות

לביבות תפוחי אדמה קלאסיותלביבות תפוחי אדמה קלאסיותלביבות תפוחי אדמה קלאסיות

גולשים מכינים וממליצים:

נדב : "לביבות מצוינות.הילדים בלעו…;-)"

חמדה : "מעולות! מעולות!!
התחסלו בשנייה!!!"

שירה : "יצא מדהים הכנתי למסיבה של הבת הכפלתי כמויות פי 10….. 😉
פשוט הילדים בבית טועמים וצריך שיספיק לכל ילדי הגן."

תגובות

71 תגובות ב "לביבות תפוחי אדמה קלאסיות"

  הרשם  
עדכן

הכי טעים שיש. הפך למאכל הבית בשישי בצהריים

הי אם אני רוצה לעשות כמות גדולה יותר עם 6 תפוחי אדמה, אני מכפילה את כל הרכיבים כולל ביצים וקמח?

אין יום שאני לא פותחת את האתר שלך זה פשוט מדהים רציתי לשאול בקשר ללביבות אפשר קמח תופח במקום רגיל?

הי ניקי חג שמח! אפשר להחליף בקמח מצה? תודה לך!

הכי טעים בעולםםםם מתכון מושלם

היי ניקי רציתי לישאול אם אפשר לעשות את הבלילה ולשמור במקרר

1 3 4 5