מוס גבינה ושוקולד בצנצנת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוס גבינה ושוקולד בצנצנת

רוצים לעשות רושם, לקבל המון מחמאות ואפילו קריאות התפעלות ? תכינו את הקינוח הזה הוא מדהים! הטעם משגע והוא כזה קל הכנה אבל אל תספרו לאחד אחד שיחשבו שעבדתם מאוד קשה.

12 יחידות

מרכיבים:

אינסטנט וניל קופסא
250 מ"ל  שמנת מתוקה
כוס חלב
4 כפות יפות גבינה לבנה
100 ג' סוכר (חצי כוס)

ציפוי שוקולד:

50 ג' שוקולד מריר
70 ג' שמנת מתוקה

לציפוי בנוסף לביסקוויטים

100 ג' פירורי ביסקוויטים
70 ג' חמאה מומסת
כף סוכר חום

 

הכנות:

1. להכנת שכבת המוס הלבנה : לשים במיקסר את השמנת, אינסטנט גבינה (מתוך הקופסא), חלב סוכר גבינה ולהקציף למוס.

2. להכנת שכבת הביסקוויטים :  לערבב ביסקוויטים (מתוך הקופסא) חמאה וסוכר, אין בעיה לערבב עם כף.

3.  למלא את השקית זילוף (מתוך הקופסא) במוס הגבינה ולמלא כל צנצנת עד שליש גובה, לקחת כפית וקצת מהפירורי ביסקוויטים ולפזר על מוס הגבינה.

4.  להזליף שכבה נוספת מהמוס גבינה ולמלא כמעט עד הסוף. להקפיא לשעה.

5. להכנת שכבת השוקולד : להמיס שוקולד ושמנת לקרם אחיד, לשים כפית וקצת מהקרם על מוס הגבינה.

6. לסיים ולשים שכבת פירורי ביסקוויטים נוספת על כל קרם שוקולד.

7. לקרר כשעה.

מספר דברים:
אפשר להכין מספר ימים לפני החג ולהקפיא, אין צורך להילחץ ברגע האחרון.
מי שלא אוהב שוקולד יכול לוותר על שכבת השוקולד.
לא חייבים להשתמש בצנצנות כמובן. אפשר להשתמש בכל כוס שיש לכם ולשים איזה גודל שכבות שאוהבים.

1107 צפיות 24 צפיות היום

מוס גבינה ושוקולד בצנצנתמוס גבינה ושוקולד בצנצנת

 

תגובות

21 תגובות ב "מוס גבינה ושוקולד בצנצנת"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי, סליחה על הלחץ בתגובה הקודמת.. החנויות נסגרות לי. אסם הפסיקה לייצר את המוצר.. אשמח לדעת מה תוכן הקופסא. בברכה , מיה

זה יחזיק מעמד בלי קירור לשעה..? עדיף להקפיא יותר זמן מראש כדי שזה יצליח להישמר או שעדיף לבחור קינוח אחר מראש..?

אהלן ניקי

מאוד אוהבת את המתכונים שלך והם מככבים אצלי באופן קבוע אז קודם כל תודה.
לצערי לא השגתי את הקינוחי כוסות של אוסם,
נראה לך שאם אעשה את המתכון עם אינסטנט פודינג רגיל ועם קצת יותר גבינ״ל בנוסף לשאר המרכיבים שכתבת ייצא קינוח טוב?

מאיפו את קנית את הצנצנות

היי ניקי!
האם השוקולד לא מתקשה ממש ומפריע להגיע בקלות לכל השכבות?

מאיפה קונים צנצנות כמו שאת קנית

היי ניקי לא ידעתי איפה לכתוב לך.. האם יש לך מתכון לפחזניות? (:

היי ניקי האלופה!
לכמה צנצנות זה מתאים? צריכה להכין 10 קטנות

היי ניקי
שמירה בקירור, לא הקפאה. נכון?
ישר כח כתמיד.. אין על האתר שלך. הכל יוצא מוצלח!
אגב באותה הזדמנות.. אחרי שנים של רתיעה מאפיית חלות.. סוף סוף התגשם חלומי ואני אופה כל שבוע חלות מעולות!! בזכותך..
תבורכי!

היי ניקייי
מה שלומך

ניקי, אםשר להשתמש בפודינג וניל רגיל? יש לנו רגישות לגלוטן 🙂

היי ניקי,

נראה מהמם!
יש אופציה לפרווה?

מה זה קינוחי כוסות של אוסם? מה יש בפנים? ראיתי שכתבת אינסטנט גבינה מהקופסא וגם ביסקוויטים מהקופסא

תודה

מאיפה את קנית את הצינצנות או שזה תמונה מהרשת תודה ושנה טובה ומתוקה

מהמם ניקי!!! לגבי הביסקוויטים, אפשר לערבב עם שמן במקום חמאה? תודה רבה ושנה טובה!