תפוחי אדמה ברוטב שמנת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה ברוטב שמנת

מתכון חמוד מהיר וטעיםםם מי אמר ששבועות מגיע ?
זמן הכנה: כ – 20 דקות

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה
קופסת שמנת לבישול
2 כפיות גדושות שום כתוש
30 ג' חמאה
פלפל לבן
מלח

הכנות:

1. לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות קטנות, להרתיח מים כשרותח להוסיף כפית שטוחה מלח ולהוסיף את תפוחי האדמה לבשל עד שהם רכים אבל לא מתפרקים ולסנן.

2. הכנת הרוטב: להמיס את החמאה, להוסיף את השום ולבשל כדקה תוך כדי עירבוב. למחבת חמה (לא מאוד) להוסיף את השמנת, לתבל ולבשל כ 3 דקות על אש נמוכה בביעבוע עדין תוך כדי עירבוב, הרוטב מסמיך.

3. להוסיף את תפוחי האדמה להקפיץ כמה פעמים שכל הקוביות יכוסו ברוטב ולהוריד מהאש.

2429 צפיות 4 צפיות היום

תגובות

33 תגובות ב "תפוחי אדמה ברוטב שמנת"

  הרשם  
עדכן

האם מתאים להוסיף בטטה למתכון? זאת אומרת להכפיל.. 3 תפוחי אדמה ו-3 בטטות.. כדאי לנסות?

אם אין לי חמאה

ניקי היקרה שבת שלום,

האם לדעתך ניתן להכין תבשיל זה עם שמנת מתוקה במקום השמנת לבישול ??

אני מודה לך מראש על המענה .

הי ניקי,
אני רוצה להכין כמות של 6 תפוחי אדמה, ל-6 אנשים, זה אומר להכפיל את הכמויות של שאר המצרכים?
איזה כיף שאני תמיד מוצאת כאן את מה שאני מחפשת 🙂
מקווה שתהייה לכולנו שבת של שקט ובשורות טובות!!!!
תודה מראש.
שירי

היי ניקי
אפשר בלי שום?