גווקאמולי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

גווקאמולי

אנחנו מאוד אוהבים אבוקדו בבית, הבן שלי קורא לו "אבוקדול" זה פרי נפלא לאכול אותו כמו שהוא או בצורת גוואקמולי להוסיף ליד קרקרים או נאצ'וס וזה טעיםםםם. לבעלי יש אפילו פטנט להבשלה של אבוקדו קשה, רוצים לדעת ? הוא עוטף את האבוקדו בנייר סופג זה כל הפטנט וזה עובד.

מרכיבים:

2 אבוקדו גדולים מקולפים ומעוכים
2 עגבניות קצוצות
בצל קצוץ דק דק
פלפל אדום קצוץ דק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, לחם טוב ולהתענג.

1005 צפיות 12 צפיות היום

תגובות

29 תגובות ב "גווקאמולי"

  הרשם  
עדכן

ניקוש כמה זמן אפשר לשמור במקרר?

שלום ניקי,
תודה על המתכונים. אני כבר שנים "איתך".
אני רואה במתכון שלא מופיע לימון, אבל בהתכתבויות כן מדובר על הלימון. לכן לא הבנתי – האם להוסיף לימון או שזה רק למצב שהסלט מחכה זמן מה במקרר? תודה

הי. האם אפשר בלי בצל?

אז ככה
את הירקות בסליסר
האבקדו במזלג
יצא מדהים
תבורכי

היי ניקי,
אני די חדשה פה.. ורוצה לומר לך תודה על מתכונים מעלפים טעימים וקולעים.
אני אספנית ספרי בישול.. אך מאז שהתוודעתי לאתר שלך, פשוט זנחתי אותם!!
תודה על עבודה מצויינת
רוני
אגב , מתכון הגווקמולי פשוט וטעים להפליא.

תודה 🙂

הי ניקי,
אני רוצה להכין גוואקמולי לארוע קטן. הנקודה היא שיש מצב שיעמוד זמן בחוץ, על השולחן. האם יש סכנה שישחיר או שהלימון והעגבניות ישמרו עליו?
תודה…

היי ניקי!
מאז שאני מבשלת ואופה מהאתר שלך אני מבינה שכמה פשוט ככה טעים זה ממש לא קלישאה! במתכונים שלך המצרכים זמינים פשוטין ובלי התפיפיות ויוצא מושלם! ! הסלט אבוקדו גם יצא מושלם כמובן , התענגנו עליו בערב תודה

היי ניקי.
האם אפשר לעשות זאת בבלנדר ?
ככה זה יצא כמו מחית כזאת

שלום ניקי האתר נפלא. האם זהו רק התבלון ? מה אם לימון? ובצל הכוונה לרגיל הלבן?

לא צריך לימון? הסלט לא משחיר?

עוד פטנט לריכוך אבוקדו. מניחים אותו בחוץ על תפוחי עץ, תוך יום הוא מתרכך.

הי, מה שלומך?
פלפל אדום הכוונה לגמבה? א"כ, במה אפשר להחליף את זה, לא אוהבים אצלנו גמבה….
תודה וחג אורים שמח

היי ניקי,
מה הכוונה לעגבניות קצוצות? לחתוך עם סכין לחתיכות קטנות?

זה נשמר במקרר?

אני הוספתי מעט טבסקו ויצא מדהים