לבנה ביתית מתכון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לבנה ביתית מתכון

לבנה ביתית מתכון

מי חשב שכל כך קל להכין לבנה בבית, התוצאה מושלמת אפשר להכין לבנה בבית והיא יוצאת כל כך טעימה. אתם לא תחזרו לקנות אף פעם. אפילו יש חיסכון בכסף שזה גם דבר חשוב. איזה טעים!

מרכיבים:

יוגורט 1.5 ליטר של תנובה
כפית מלח שטוחה

כלים:
מפה חד פעמית (הכוונה לחתיכה קטנה לא צריך את כל הגודל)
מסננת

הכנות:

1. לרפד את המסננת עם המפה לשים את היוגורט והמלח לערבב, להניח בכיור או בתוך כלי שיכול לקבל את הנוזלים שיורדים.

2. עוד אפשרות זה לשים בתוך חיתול ולתלות מעל הכיור.

3. בערך כ 24 שעות, אפשר קצת פחות.

הערות חשובות:
לא להיבהל מגודל הבקבוק, בשורה התחתונה לא יוצא הרבה אז חבל להכין פחות.
אפשר להגיש בצורה הכי פשוטה קערית שטוחה להזליף קצת שמן זית מעט זעתר.
אפשר להזליף, לא קל לעשות את זה די קשה.
אפשר לעשות שני כדורים.
אפשר למלא תבנית שקעים להקפיא ולשלוף החוצה.
כשאני לא צריכה לצלם אני בוחרת באפשרות הראשונה, הכי פשוט וקל.
אני מאוד אוהבת להגיש לבנה עם פלפלים קלויים, זה הולך נהדר ביחד.
בזמן שמסננים זה יכול להיות מחוץ למקרר, מזג האוויר מספיק קריר.
החברה הכי טובה להכין לבנה זאת תנובה.

8544 צפיות 44 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : "יאמממי
מראש הכנתי כמות כפולה ממיכל של 3 ליטר בערך יצא בערך קילו טעים טעים!!!"

רונה : "הי ניקי חזרתי לעדכן שיצאה לבנה מושלמת!!! בעלי והוריו חיסלו אותה בערב אחד 🙂 תודה!!"

אורית : "חזרתי לעדכן. יצאה מעולהההה . אין מה להשוות ללאבנה הקנויה"

דגנית : "יצא מצויין!"

תגובות

21 תגובות ב "לבנה ביתית מתכון"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי,
הכנתי את הלבנה בשבת וזה פי אלף יותר טעים מהקנויים. חיכיתי פחות מ24 שעות וזה יצא טעים בטירוף. שוב תודה לך על המתכונים שלך- אין עלייך!

מה התחליף ליוגורט בארה״ב ?

היי, ישנו אולי יוגורט אחר שאת ממליצה עליו או שניסית ויצא מוצלח? (לא של תנובה?)

לא יצא לי לטעום לבנה האם זה יוצא חמוץ מאד למי שלא רגיל? האם זה יוצא במרקם דומה לגסינת שמנת שמכינים לבד?

היי ניקי
אין בעיה ש-24 שעות הגבינה תהיה בחוץ?
זה לא מסוכן?

שלום ניקי.
רעיון הלבנה מצוין!!
אני מוסיפה זיתים קצוצים ו/או שמיר קצוץ ועוד כיד הדמיון הטובה.

הי ניקי!!
את נותנת חשק לחנוכה!!!
אני מכינה את זה עם שמנת חמוצה וזה יוצא ממש טעים כדאי לנסות