לזניה קוטג'

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לזניה קוטג'

לזניה קוטג'

אין כמו הטעם הנפלא של לזניה עם המון ירקות וגבינות, טעם נהדר כזה טעים! הלזניה מתאימה לכל אירוח חלבי והיא מתחסלת במהירות, שווה ברמות מתכון מעולה

30X20

מרכיבים:

עלי לזניה
6 עגבניות גדולות
פלפל אדום גדול חתוך קטן
גזר גדול חתוך לקוביות קטנות
בטטה בינונית
בצל גדול חתוך קטן
שן שום קצוצה
כף רסק עגבניות
2 כוסות מים מעט יותר
150 ג' גבינות מגורדות
(פרמזן, קשקבל, גבינה צהובה)
גביע קוטג'
חצי כף פפריקה מתוקה
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (במידה וצריך)

הכנות:

1. לבשל את הבטטה עד שהיא רכה ולמעוך.

2. לשים בסוטאז' או במחבת גדולה 4 כפות שמן, להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא מתחיל להזהיב, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן כשתי דקות.

3. בינתיים להרתיח מים בסיר לסמן איקס על כל עגבנייה ולבשל כ 5 דקות לסנן לקלף ולקצוץ (מי שלא בא לו על השלב הזה שיוותר וישר יקצוץ)

4. להוסיף את הגזר והפלפל לסיר ולהמשיך לטגן, להוסיף את העגבניות לטגן כשתי דקות להוסיף מים ושאר המצרכים.

5. לבשל כ 15 דקות תוך כדי בחישה, להוסיף את הבטטה לערבב היטב, לבדוק טעמים ולהוריד מהאש. להוסיף את הקוטג'

6. הרכבת הלזניה:
לסדר את שכבת עלי הלזניה, לשים שכבת מהרוטב (הרוטב מתחלק לשלוש שימו לב) מעל לפזר גבינה צהובה, שכבת עלי לזניה נוספת, גבינה צהובה, עוד שכבת עלי לזניה ולסיים עם רוטב ושכבת גבינה צהובה. סך הכל 3 שכבות עלי לזניה.

7. לחמם תנור ל 180 מעלות כלומר להדליק 10 דקות קודם ולאפות כ 40 דקות אין צורך לכסות.

15670 צפיות 30 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

22 תגובות

מיכל

אם אין לי קוטג, אפשר לדלג על זה? או להשים משהוא אחר במקום???

השב
מיכל

תודה לך
ודרך אגב אני ממליצה אלייך לכל אחת שרק שואלת אותי מה להכין.
אני מאוהבת במתכונים שלך…
ושוב תודה ענקית לך.

השב
קרן

הי ניקי,
מה שלומך?
150 גר גבינות, הכוונה לסה"כ נכון? ולא מכל סוג …
בנוסף האם אפשר לוותר על א. מרק?
תודה

השב