פשטידת פסטה פטריות וגבינות

פשטידת פסטה פטריות וגבינות

פשטידת פסטה פטריות וגבינות

כשמתחשק להתפנק עם פשטידה טובה וקלה, קלאסית לארוחת ערב עם הרבה ירקות ליד. לפרוס ולהתענג מכל ביס.

תבנית 22 / מלבנית קטנה

מרכיבים:

200 ג' ספגטי
2 ביצים גדולות
70 ג' גבינת טל העמק
2 כפות גבינה בולגרית למריחה
שמנת חמוצה
חבילת פטריות שמפיניון
בצל קצוץ דק ומטוגן
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

  1. 1. להכין את הספגטי לפי ההוראות.

2. לטגן את הבצל עד שמזהיב, לפרוס את הפטריות דק ולהוסיף לבצל, לטגן כשתי דקות על אש גבוהה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לערבב את כל המצרכים כולל הספגטי והפטריות, להעביר לתבנית ולאפות כ 30 דקות או עד שמזהיב.

מתכונים לאירוח חלבי

300 צפיות 141 צפיות היום

פשטידת פסטה פטריות וגבינותפשטידת פסטה פטריות וגבינות

גולשים מכינים וממליצים:

שושנה : "הכנתי אתמול את הפשטידה ויצא ממש מצוין!!! שמתי גבינה לבנה במקום הבולגרית. תודה על עוד מתכון מוצלח וקל"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *