לביבות סלק ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות סלק ותפוחי אדמה

לביבות סלק ותפוחי אדמה

נהדרות, הלביבות יוצאות ממש טעימות. זהובות קטנות וחמודות, כמובן שההכנה קלי קלות, יאם!

12 לביבות

מרכיבים:

חבילת עלי סלק
בצל חתוך קטן
ביצה
2 תפוחי אדמה בינוניים
1/3 כוס קמח
כפית מלח

הכנות:

1. לשים במחבת שתי כפות שמן ולטגן את הבצל כשתי דקות.

2. לקצוץ את עלי הסלק להרתיח מים להוסיף את הסלק ולבשל כ 10 דקות, לסנן ולסחוט טוב.

3. לגרד את התפוחי אדמה ולערבב את כל המצרכים, ליצור לביבות, לסחוט כל לביבה.

4. לטגן במחבת עם שמן משני הצדדים עד שמזהיב.

5. אפייה: לחמם תנור ל 180 מעלות, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות, צד שני עוד כ 15 דקות או עד שמזהיב.

1575 צפיות 18 צפיות היום

לביבות סלק ותפוחי אדמה

לביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמה

לביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמהלביבות סלק ותפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

חנה : "עשיתי את הלביבות לרוה״ש. הנכדות שלי חיסלו בלי הכרה! ממליצה מאוד"

תגובות

2 תגובות ב "לביבות סלק ותפוחי אדמה"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי. מנגולד זה עלי סלק?!