פסטה בשמן זית ועגבניות מיובשות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה בשמן זית ועגבניות מיובשות

פסטה בשמן זית ועגבניות מיובשות

איזה כיף להתפנק עם פסטה טובה, אני מסוגלת לרדת על קערה שלמה בלי לאכול שום דבר נוסף. הטעם של העגבניות עם השום והגבינה למעלה, זה פשוט חגיגה של טעמים בפה. אה כמובן זה קל הכנה.

מרכיבים:

300 ג' ספגטי
20 עגבניות שרי
8 שיני שום חצויות
3 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
1/4 כוס שמן זית
פלפל שחור גרוס
כפית מלח או כף א. מרק למי שמעדיף
גבינת פיקורינו

הכנות:

1. לפני הכל לחצות את העגבניות שרי, לחמם תנור ל 200 מעלות, לסדר את העגבניות על נייר אפייה כשהחלק החצוי כלפי מעלה לפזר מלח גס ולאפות כשעה.

2. להכין את הספגטי לפי ההוראות.

3. לשים במחבת חמה את השמן זית ולתבל, להוסיף את השום לטיגון עד שמזהיב, להוסיף את העגבניות, להקפיץ כדקה להוסיף את הפטרוזיליה ואת הספגטי. להקפיץ כדקה לערבב היטב.

4. להגיש ולגרד מעל גבינת פיקורינו.

כמה טעים!

פסטות נוספות

1477 צפיות 34 צפיות היום

לטגן את השוםפסטה בשמן זית ועגבניות מיובשותלהוסיף את הפטרוזיליה והעגבניות פסטה בשמן זית ועגבניות מיובשותלהוסיף שמן זיתפסטה בשמן זית ועגבניות מיובשותפסטה בשמן זית ועגבניות מיובשותפסטה בשמן זית ועגבניות מיובשות

תגובות

4 תגובות ב "פסטה בשמן זית ועגבניות מיובשות"

  הרשם  
עדכן

ניקי בוקר טוב,
יש ל כמה שאלות
1. האם במקום זיתים ניתן לשים פטריות?
2. לאיזה כמות הפסטה מספיקה?
3.יש לנו 50 אורחים לשבת חתן של הילד ואני רוצה להכין בין היתר 2 סוגי פסטות – מה הכמות הרצויה לפסטה הזאת?? אם אני אשלש את הכמות זה יספיק??
תודה ויום נפלא
עינב