עגבניות ממולאות פטריות וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עגבניות ממולאות פטריות וגבינות

עגבניות ממולאות פטריות וגבינות

עגבניות ממולאות פטריות וגבינות, אני מאוד אוהבת עגבניות תמר, הן נראות טוב מושכות אתה עין צבע אדום מדהים והכי חשוב הטעם,
אי אפשר להשוות אותן לשום עגבנייה אחרת ואני בכלל אהבת חיי אלו עגבניות שרי. לא יוצא לי לראות הרבה עגבניות תמר אז שכבר יוצא לי לקלוט אותן אז קודם כל אני לוקחת גם אם אני לא יעשה איתן כלום בסלט ירקות הן יהיו פיצוץ.
הייתה לי התלבטות להכין סלט  או להכין משהו נחמד איתם לארוחת ערב, תנחשו מה בחרתי )) ורציתי להפתיע את הבעל. 
החלטתי למלא אותן מילוי קל כזה פטריות, בצל  (אצלי תמיד יש בצל אפילו הילדים התרגלו לזה) אולי קצת נגיעות גבינה צהובה הכל יכנס לתוך העגבניות תמר היפות שקניתי, אתם מתחילים לדמיין את הטעם ?

מרכיבים:

6 – 8 עגבניות תמר בינוניות / רגילות
בצל גדול חתוך קטן
2 שיני שום קצוצות
חבילת פטריות שמפיניון קצוצה
50 ג' גבינה צהובה מגורדת
50 ג' גבינת פיקרינו או צפתית / בולגרית
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לרוקן את העגבניות שתישאר צורה של כוס, לחתוך את תחתית העגבניה שתעמוד יציב במידה וצריך.

2. הכנת המילוי : לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל ואחר כך את הפטריות לטגן כשתי דקות לתבל ולהוריד מהאש. להוסיף את הגבינות ולערבב.

3 לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. למלא את העגבניות וליצור גבעה קטנה.

5. לכסות עם נייר כסף ולאפות כ 40 דקות, להוריד ולאפות עוד כ 10 דקות.

2265 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לרוקן את העגבניותעגבניות ממולאות פטריות וגבינותהמילוי מוכןעגבניות ממולאות פטריות וגבינותכמעט שכחתי את הגבינות עגבניות ממולאות פטריות וגבינותלמלא את העגבניותעגבניות ממולאות פטריות וגבינותעגבניות ממולאות פטריות וגבינותעגבניות ממולאות פטריות וגבינותעגבניות ממולאות פטריות וגבינותעגבניות ממולאות פטריות וגבינות

גולשים מכינים וממליצים:

עינב : הכנתי את העגבניות ליום ההולדת של הבן שלי. הם היו להיט… לא זוכרת מתי התחסל משהו כל כך מהר.
השינוי היחיד הוא שהוספתי קצת גבינת פרמזן…
תודה על המתכון הנהדר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

31 תגובות

דיקלה שרון

בטקר טוב ניקי יקרה, מה שלומך?
הכנצי עכשיו את העגבניות ממולאות לערב , נראה מושלם!! איך לשמור את זה עד לערב וגם את הכרובית האפויה?

השב
דיקלה שרון

תודה רבה ניקיל'ה 🙂
חג שמח 🙂 אחזור לעדכן על כל המטעמים שהכנתי מהמתכונים המופלאים שלך!!!

השב
niki

המממ בולגרית בסדר, גבינה צהובה חבל זה יותר טעים…

השב
lirus

ניקי שלום,
ניתן להכין כבר היום ולחמם מחר בערב לארוחת חג?
תודה מראש 🙂

השב
niki

יש אפשרות להכין את המילוי לרוקן את העגבניות ואת האפייה הסופית לעשות מחר ?

השב
רוני

היי ניקי, האם ניתן במקום עגבניות גמבה אדומה?
תודה

השב
קארין

יחד עם הבצל והפטריות לטגן יחד עם הבולגרית? ?

השב