מאפינס פסטה וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס פסטה וגבינות

מאפינס פסטה וגבינות

בא לכם לשדרג את ארוחת הערב ? התחשק לי להכין משהו שונה מהרגיל והפסטה המדהימה הזאת פשוט קראה לי להכין משהו איתה.
מבחינתי מה שהולך הכי טוב עם פסטה זה בצל, פטריות שמפיניון נגיעות של עירית וכמובן גבינות שרק הוסיפו לטעם הנהדר של הפסטה.
מתכון נהדר לחג השבועות שבדרך קל הכנה ונותן תוצאה נהדרת.

מרכיבים:

250 ג' ספגטי ברילה מספר 5
15 פטריות שמפיניון בגודל בינוני
2 בצלים בגודל בינוני
3 ביצים
2 שיני שום
80 ג' גבינה צהובה
40 ג' גבינה בולגרית
200 ג' שמנת חמוצה (גביע)
כפית מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן על אש בינונית תוך ערבוב עד שהוא מתחיל להזהיב. לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל להמשיך לטגן עוד כשתי דקות (ריח נהדר).

2. לחתוך את הפטריות לקוביות קטנות להוסיף לבצל ולשום לטגן כשלוש דקות תוך כדי ערבוב ולהעביר לקערה.

3. למלא סיר בינוני במים להרתיח לשבור את הפסטה לחצי ולהוסיף לסיר, לבשל כמה דקות עד שהפסטה אל דנטה ולהעביר למסננת.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. להעביר את הפסטה לקערה עם הבצל והפטריות, להוסיף את הגבינות, פסטה ביצים מלח ולערבב.

6. לשמן את השקעים ולמלא כל שקע עד הסוף.

7. לאפות כ 20 – 25 דקות.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

כדאי לדעת ש….
אפשר להקפיא, אפשר לשים במקום הבולגרית צפתית או גבינה צהובה, במקום השמנת אפשר לשים שמנת לבישול. אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר.
פסטה זאת אחלה דרך לשבור את השגרה של ארוחות הערב והמאפינס האלה נהדרים, אני ממליצה להגיש עם סלט ירקות ליד יחד מקלות לחם ועגבניות מיובשות.

6599 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס פסטה וגבינותמאפינס פסטה וגבינותמאפינס פסטה וגבינותמאפינס פסטה וגבינותמאפינס פסטה וגבינותמאפינס פסטה וגבינות

תגובות

22 תגובות ב "מאפינס פסטה וגבינות"

  הרשם  
עדכן

ניקי ה-יקרה ! הכנתי כעת למחר בגרסת פרווה כי יש אלרגיה לחלב בבית (שמתי שמנת לבישול פרווה וגבינה מגורדת טבעונית) יצא טעיםםםםםםםםםםםםםםם תודה על פועלך, על המתכונים המגוונים והטעימים

מתכון מושלם! הילדים טורפים הכל בהנאה

תודה רבה אורטל.
מתכון אליפות, הכנתי מקודם להורים שהגיעו לבקר, הם אמרו שאני שפית…

תודה ענקית על הכל!

היי ניקי,
מה יכול להוות תחליף לפטריות ובאיזה כמות?
האם במקום מאפינס אפשרי בתבנית כמו פשטידה?
תודה והיה כיף לראות מי את 🙂 מקסימה

הכי טעים בעולםםםםם!
תודה רבה ניקי היקרה

היי, האם זיתים ישתלבו טוב במקום הפטריות?