לביבות תפוחי אדמה אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות תפוחי אדמה אפויות

לביבות תפוחי אדמה אפויות

הזדמנות להיפטר מכל שאריות הפירה ולהכין משהו ממש טעים. כיף של מתכון קליל וטעים.

15 לביבות

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה בינוניים
2 בצלים קצוצים
חבילת פטריות קצוצה
2 ביצים
1/3 כוס פירורי לחם + כף נוספת / קמח
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. להרתיח מים, להכניס את תפוחי האדמה לבשל עד שהם רכים ולמעוך אותם.

2. לטגן את הבצל והפטריות. לערבב את כל המצרכים + מחית תפוחי אדמה + בצל ופטריות. ליצור קציצות לשטח אותן. להניח את הקציצות על נייר אפיה משומן.

3. לטגן את הקציצות משני הצדדים עד שמזהיב.

2. אפייה : לחמם תנור ל 180 מעלות. בסביבות 25 דקות צד אחד להפוך לצד השני ולאפות עוד כ 10 – 15 דקות או עד שמזהיב.

6043 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות תפוחי אדמה אפויותלביבות תפוחי אדמה אפויות

גולשים מכינים וממליצים:

לילך : ניקי שלום, יצא מושלם תודה, זאת לא פעם ראשונה שלי באתר שלך ובטוח לא האחרונה אז תודה רבה לך.

hagit : קציצות מוצלחות ביותר השלשתי את הכמות והם נאכלו כמו גרעינים ממש תודה . ובכלל לציין שהאתר מוצלח ואני מוצאת בו דברים מעניינים מוצלחים וטעמים יישר כח.

ענבר : ניקי הכנתי טעים מאוד.זה ממש כיף בלי לטגן. תודה!!!

עידית : "כמה פשוט – ככה טעים!
הילדים חיסלו!!!
כרגיל, תענוג לעבוד עם המתכונים שלך.
נהדרת שכמוך! תודה רבה!"

הדסה : "לביבות תענוג, עשיתי בלי פטריות, ועדיין יצא טעים טעים, ומושלם עם המיטבל, אשרייך ניקי, תודה רבה על השקט הנפשי, בכל אתגר אירוח, חגים, שבתות וארוחות של יום יום, אין לחץ, פותחת את האפליקציה בוחרת ויודעת שמה שאבחר ממילא יהיה טעים ומיוחד ופשוט להכנה, קיבלת מתנה גדולה ותודה שאת חולקת איתנו, חג שמח:)"

תגובות

177 תגובות ב "לביבות תפוחי אדמה אפויות"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי
איך אני מכינה את המתכון הזה לפסח? לשים פירורי מצה וקמח תופח לפסח במקום?
תודה רבה
וחג שמח!

ניקי, הלביבות מעולות, נחטפו אחת אחרי השניה. הילדים פשוט גמרו את הכל. מתכון מצויין לארוחת ערב. תודה.

1 10 11 12