גרנולה Homemade

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גרנולה Homemade

גרנולה Homemade

תתכוננו להתאהב הגרנולה הזאת היא מעולה, אין סיכוי שתחזרו לקנות אחרי שתכינו את הגרנולה הזאת בבית.
אני רק אומרת שהיא ממכרת ואי אפשר להפסיק לאכול אותה. ההכנה קלי קלות בעצם אין יותר קל מזה, לערבב ולתנור זה כל העניין.

יוצא הרבה…

מרכיבים:

500 ג' שיבולת שועל גסה
כוס אגוזי מלך
כוס אגוזי פקאן
כוס גרעיני דלעת
כוס גרעיני חמניה
3 כפות שומשום
חצי כוס שבבי שקדים
כוס צימוקים
חצי כוס חמוציות
שליש כוס דבש
שליש כוס סירופ מייפל
כפית קינמון
3 כפות סוכר חום דמררה (בהיר)
1/4 כפית מלח
3/4 כוס שמן

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 150 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לקחת קערה גדולה מאוד גדולה ולשים את כל המצרכים, להוסיף את השמן, בכוס שהשתמשנו לשמן למלא את הדבש והמייפל ולהוסיף לקערה, להוסיף את הקינמון , מלח והסוכר חום.

3. לערבב טוב אפשר אפילו בידיים יותר נוח.

4. לרפד תבנית בנייר אפייה ולשטח את תערובת הגרנולה באופן שווה.

5. לאפות כ 45 דקות חשוב לערבב כל 10 דקות כל זמן האפייה.

*6. בסיום לתת לגרנולה להתקרר ולערבב מידי פעם,, אחרי שהגרנולה התקררה להוסיף את הצימוקים והחמוציות.

לשמור בצנצנת על השיש, להגיש עם תותים, פירות, יוגורט, הכנתי גם בראוניז שיש שוקולד גבינה.

3066 צפיות 6 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

ענבל : מדהים מדהים מדהים! כולם מסכימים על זה כולל הילדים.
אני החלפתי חלק מהשמן בשמן קוקוס והוספתי כפית של תמצית וניל.

קרן : "מתכון אליפות!!! מכל הגרנולות שקניתי עד היום אין יותר טעים מזה! מהיום אני לא קונה גרנולה יותר."

טלי : "אין דברים כאלה… בהתחלה הייתי סקפטית אבל הייתי חייבת לנסות….פשוט מעולה, מתחסל כלכך מהר שצריך להכין כמות כפולה……"

לאה : "הכנתי את זה היום ויצא מדהים אין מילים"

רוית : "חוזרת לעדכן… זאת הגרנולה הכי טעימה שטעמתי !!!
תודה רבה על עוד מתכון מנצח"

תגובות

26 תגובות ב "גרנולה Homemade"

  הרשם  
עדכן

הכנתי כבר כמה פעמים גרנולות לבד אבל זאת עלתה על כולנה… הכנתי 800 גרם (היו לי חבילות של 400) ואני ממש מברכת על כך (:
תודה

הי ניקי, אם אני לא שמה כוס אגוזי מלך וכוס צימוקים אז להוסיף בהתאמה דברים אחרים במקום? אן שאפשר לוותר עליהם בלי להוסיף מהאחרים? תודה.

יש לי רק שבולת שועל להכנה מהירה, כמה נורא אם אכין איתה?

הכנתי את גרנולה בדיוק לפי המתכון ולאחר שהגרנולה התקררה הבל נדבק לגוש אחד.
רוצה לתת כמשלוח מנות אך דואגת שאחרי שאפרק לקופסאות, שוב יתאחד לגוש .
מה הסיבה?

הי ניקי היקרה מה שלומך?
כמה זה 500 גר בכוסות?