גרנולה Homemade

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גרנולה Homemade

גרנולה Homemade

תתכוננו להתאהב הגרנולה הזאת היא מעולה, אין סיכוי שתחזרו לקנות אחרי שתכינו את הגרנולה הזאת בבית.
אני רק אומרת שהיא ממכרת ואי אפשר להפסיק לאכול אותה. ההכנה קלי קלות בעצם אין יותר קל מזה, לערבב ולתנור זה כל העניין.

יוצא הרבה…

מרכיבים:

500 ג' שיבולת שועל גסה
כוס אגוזי מלך
כוס אגוזי פקאן
כוס גרעיני דלעת
כוס גרעיני חמניה
3 כפות שומשום
חצי כוס שבבי שקדים
כוס צימוקים
חצי כוס חמוציות
שליש כוס דבש
שליש כוס סירופ מייפל
כפית קינמון
3 כפות סוכר חום דמררה (בהיר)
1/4 כפית מלח
3/4 כוס שמן

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 150 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לקחת קערה גדולה מאוד גדולה ולשים את כל המצרכים, להוסיף את השמן, בכוס שהשתמשנו לשמן למלא את הדבש והמייפל ולהוסיף לקערה, להוסיף את הקינמון , מלח והסוכר חום.

3. לערבב טוב אפשר אפילו בידיים יותר נוח.

4. לרפד תבנית בנייר אפייה ולשטח את תערובת הגרנולה באופן שווה.

5. לאפות כ 45 דקות חשוב לערבב כל 10 דקות כל זמן האפייה.

*6. בסיום לתת לגרנולה להתקרר ולערבב מידי פעם,, אחרי שהגרנולה התקררה להוסיף את הצימוקים והחמוציות.

לשמור בצנצנת על השיש, להגיש עם תותים, פירות, יוגורט, הכנתי גם בראוניז שיש שוקולד גבינה.

1235 צפיות 13 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

ענבל : מדהים מדהים מדהים! כולם מסכימים על זה כולל הילדים.
אני החלפתי חלק מהשמן בשמן קוקוס והוספתי כפית של תמצית וניל.

קרן : "מתכון אליפות!!! מכל הגרנולות שקניתי עד היום אין יותר טעים מזה! מהיום אני לא קונה גרנולה יותר."

טלי : "אין דברים כאלה… בהתחלה הייתי סקפטית אבל הייתי חייבת לנסות….פשוט מעולה, מתחסל כלכך מהר שצריך להכין כמות כפולה……"

לאה : "הכנתי את זה היום ויצא מדהים אין מילים"

רוית : "חוזרת לעדכן… זאת הגרנולה הכי טעימה שטעמתי !!!
תודה רבה על עוד מתכון מנצח"

תגובות

23 תגובות ב "גרנולה Homemade"

  הרשם  
עדכן

יש לי רק שבולת שועל להכנה מהירה, כמה נורא אם אכין איתה?

הכנתי את גרנולה בדיוק לפי המתכון ולאחר שהגרנולה התקררה הבל נדבק לגוש אחד.
רוצה לתת כמשלוח מנות אך דואגת שאחרי שאפרק לקופסאות, שוב יתאחד לגוש .
מה הסיבה?

הי ניקי היקרה מה שלומך?
כמה זה 500 גר בכוסות?

היי ניקי,
אפשר סילאן במקום דבש?

ניקי יקרה,
הגרנולה בתנור ונראית ומריחה נהדר.
שאלה לי- איך הכי טוב לשמור אותה לעוד שבוע בדיוק (משלוחי מנות לפורים כמובן:)?
במקפיא? מקרר? סתם בחוץ?
תודה!!

אלוףףףף!!!!
כבר הרבה זמן אני מחפשת מתכון לגרנולה
זה נראה עסיסי ביותר….
עוד כמה שעות כנראה גם הטעם יצטרף….

אם אני רוצה לעשות עם חמאה אפשרי? אם כן כמה גר'?
תודה רבה:-)

הצעה לגרנולה מופחתת קלוריות טעימה ביותר(!)
במקום הגרעינים ואגוזי המלך לשים פצפוצי אורז, להשמיט את הסומסום ועדיף במקום פקאן לשים פקאן סיני כדי לאזן הדבש המייפל הקינמון השמן והסוכר-להשאיר אותה כמות.
טעמתי במלון עם פצפוצי אורז והיה מעדן ניסיתי עפ"י המתכון ושיניתי כמו שכתבתי ויצא מעדן! (צנצנת שניה להשבוע:)
בהצלחה, ותודה לניקי על המתכונים המדהימים שכל הארוחות שלנו הפכו להיות על בסיס ניקי:) תודה ענקית!

היי חווה!
אני עושה את הגרנולה עם דבש בלבד בלי סוכר ובלי שמן וזה יוצא מעולה.
כדאי לנסות!!

הגרנולה נראית מדהימה ומגוונת.
אשמח להצעה מופחתת קלוריות כך שבכל זאת ישאר הטעם הבסיסי והמגוון.
(במה ובכמה כדאי ואפשר לצמצם)