גרנולה Homemade

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גרנולה Homemade

גרנולה Homemade

תתכוננו להתאהב הגרנולה הזאת היא מעולה, אין סיכוי שתחזרו לקנות אחרי שתכינו את הגרנולה הזאת בבית.
אני רק אומרת שהיא ממכרת ואי אפשר להפסיק לאכול אותה. ההכנה קלי קלות בעצם אין יותר קל מזה, לערבב ולתנור זה כל העניין.

יוצא הרבה…

מרכיבים:

500 ג' שיבולת שועל גסה
כוס אגוזי מלך
כוס אגוזי פקאן
כוס גרעיני דלעת
כוס גרעיני חמניה
3 כפות שומשום
חצי כוס שבבי שקדים
כוס צימוקים
חצי כוס חמוציות
שליש כוס דבש
שליש כוס סירופ מייפל
כפית קינמון
3 כפות סוכר חום דמררה (בהיר)
1/4 כפית מלח
3/4 כוס שמן

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 150 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לקחת קערה גדולה מאוד גדולה ולשים את כל המצרכים, להוסיף את השמן, בכוס שהשתמשנו לשמן למלא את הדבש והמייפל ולהוסיף לקערה, להוסיף את הקינמון , מלח והסוכר חום.

3. לערבב טוב אפשר אפילו בידיים יותר נוח.

4. לרפד תבנית בנייר אפייה ולשטח את תערובת הגרנולה באופן שווה.

5. לאפות כ 45 דקות חשוב לערבב כל 10 דקות כל זמן האפייה.

*6. בסיום לתת לגרנולה להתקרר ולערבב מידי פעם,, אחרי שהגרנולה התקררה להוסיף את הצימוקים והחמוציות.

לשמור בצנצנת על השיש, להגיש עם תותים, פירות, יוגורט, הכנתי גם בראוניז שיש שוקולד גבינה.

5064 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ענבל : מדהים מדהים מדהים! כולם מסכימים על זה כולל הילדים.
אני החלפתי חלק מהשמן בשמן קוקוס והוספתי כפית של תמצית וניל.

קרן : "מתכון אליפות!!! מכל הגרנולות שקניתי עד היום אין יותר טעים מזה! מהיום אני לא קונה גרנולה יותר."

טלי : "אין דברים כאלה… בהתחלה הייתי סקפטית אבל הייתי חייבת לנסות….פשוט מעולה, מתחסל כלכך מהר שצריך להכין כמות כפולה……"

לאה : "הכנתי את זה היום ויצא מדהים אין מילים"

רוית : "חוזרת לעדכן… זאת הגרנולה הכי טעימה שטעמתי !!!
תודה רבה על עוד מתכון מנצח"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

29 תגובות

ליאה

הגרנולה הכי טעימה שאכלתי!!
כל פעם מגוונת בסוגי האגוזים לפי מה שיש בבית, ומוסיפה כל פעם סוגים אחרים של פירות יבשים
לא מסוגלת לאכול את הקנוי יותר!
פשוט, מומלץ וטעים בטירוף

השב
לילך

הכנתי כבר כמה פעמים גרנולות לבד אבל זאת עלתה על כולנה… הכנתי 800 גרם (היו לי חבילות של 400) ואני ממש מברכת על כך (:
תודה

השב
פז

הי ניקי, אם אני לא שמה כוס אגוזי מלך וכוס צימוקים אז להוסיף בהתאמה דברים אחרים במקום? אן שאפשר לוותר עליהם בלי להוסיף מהאחרים? תודה.

השב
ניקי ב

את יכולה להוסיף עוד פירות יבשים, במקום האגזוזים אפשר להוסיף מקלות שקדים או עוד אגוזי פקאן.

השב
ניקי ב

לא נורא אפשר יש הבדל בתוצאה הסופית, תקפידי לערבב שלא ישרף.

השב
שושי

הכנתי את גרנולה בדיוק לפי המתכון ולאחר שהגרנולה התקררה הבל נדבק לגוש אחד.
רוצה לתת כמשלוח מנות אך דואגת שאחרי שאפרק לקופסאות, שוב יתאחד לגוש .
מה הסיבה?

השב
ניקי ב

תפרקי עם הידיים הכל יהיה בסדר תני לה להתקרר ואם צריך תפרקי שוב זהו.

השב