לביבות בטטה קלאסיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות בטטה קלאסיות

לביבות בטטה קלאסיות

כמה פשוט ככה טעים, לא צריך יותר מזה. לביבות של פעם אבל לא עם תפוח אדמה אלא בטטה אני בעד גיוון בחיים. זה ברור שיצא נהדר.

12 לביבות

מרכיבים:

2 בטטות בגודל בינוני
בצל מגורד
3 כפות שמן
5 כפות קמח
ביצה
כפית מלח

הכנות:

  1. 1. לגרד את הבטטות והבצל ולשים בקערה, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב.

2. ליצור לביבות קצת לשטח אותן.

3. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הלביבות עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

4. להגיש עם המטבל שמנת הוא מעולה עם הלביבות, יוצא טעים ברמות הלביבות מתחסלות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש ולתת חימום קל בתנור, נהדרות גם בטמ"פ החדר. רוצים לביבות בטטה אפויות ?תלחצו כאן.
רוצים להכין לביבות תפוחי אדמה ? תלחצו כאן. כדאי מראש להכפיל כמויות הן נהדרות.

2982 צפיות 15 צפיות היום

לגרד את הבטטותלביבות בטטה קלאסיותלערבב את כל המצרכיםלביבות בטטה קלאסיותלטגן את הלביבות עד הזהבהלביבות בטטה קלאסיות

לביבות בטטה קלאסיותלביבות בטטה קלאסיותלביבות בטטה קלאסיותלביבות בטטה קלאסיות

תגובות

3 תגובות ב "לביבות בטטה קלאסיות"

  הרשם  
עדכן

המון תודה

האם ניתן איכשהו להפוך אותן לכשרות לפסח ולשים קמח מצה במקום קמח רגיל?