לביבות תירס ותפוחי אדמה שטוחות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות תירס ותפוחי אדמה שטוחות

לביבות תירס ותפוחי אדמה שטוחות

אחד הדברים שאני הכי אוהבת להכין זה לביבות,  קלות ההכנה אין כאן שום טרחה זה לערבב ומשם זה הולך למחבת לטיגון קצר, אני אוהבת להכין כמות ואפילו לא חייבים לחמם אפשר לאכול קר, בטמ"פ החדר הכל הולך, בתוך פיתה עם ירקות. הכנתי את הלביבות שטוחות, תחשבו פרוסת לחם לביבה מעל לשים ירקות נגיעות של טחינה וזה מושלם.
לא צריך אפילו בשר. יש באתר קטגוריה עם המון לביבות מוזמנים להיכנס.

10 לביבות

מרכיבים:

2 תפוחי אדמה גדולים
חצי כוס תירס
בצל
כפית שום כתוש
ביצה
4 כפות קמח
כפית מלח

הכנות:

1. לשים במחבת 2 – 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן אותו עד שהוא מזהיב ולהעביר לקערה, לגרד את תפוחי האדמה ולהוסיף לבצל יחד עם שאר המצרכים ולערבב.

2. לחמם מחבת עם שמן, לקחת כמות מהעיסה קצת פחות מכדור טניס להכין לביבה להוציא נוזלים ולהניח במחבת, לקחת מועך תפוחי אדמה לתת מעיכה קלה ללביבה ולשטח.

3. לטגן משני הצדדים עד הזהבה, צריך להפוך בעדינות כי הלביבה גדולה, תעזרו בתרבד. להעביר לנייר סופג.

4. למי שרוצה לאפות : להכין לביבות רגילות מעט לשטח לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

כדאי לדעת ש…
חשוב להוציא נוזלים לפני ששמים את הלביבה במחבת, לא חייבים לשטח אפשר להכין כמו כל לביבה, חייבים להפוך בעדינות שהלביבה לא תתפרק. נהדר בטמ"פ החדר ואפילו קר הולך,  מי שמסתבך עם הלביבות השטוחות שיכין לביבות רגילות ואז גם יצאו יותר. עיסה לא עומדת בשום מצב להכין לביבות מיד ולא להמתין.

10627 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות תירס ותפוחי אדמה שטוחותלביבות תירס ותפוחי אדמה שטוחותלביבות תירס ותפוחי אדמה שטוחות

לביבות תירס ותפוחי אדמה שטוחותלביבות תירס ותפוחי אדמה שטוחות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

21 תגובות

חיפושית

היי ניקי.
רוצה לאפות ולא לבשל בכל זאת לטגן בצל או רק לגרד?

השב
ניקי ב

אני הכנתי לביבות גדולות ושטוחות, אם את אופה תכיני לביבות בגודל רגיל.

השב