גרנולה ביתית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גרנולה ביתית

גרנולה ביתית

גרונולה ביתית, אני מאוד אוהבת לאכול יוגורט עם גרנולה ויש דברים שלא צריך לקנות זה כל כך מיותר ואת זה הבנתי רק אחרי שהכנתי לבד וגיליתי כמה שזה פשוט וקל להכין בבית.
בסופר יש הרבה חברות שמוכרות את זה וזה יקר זה פינוק טעים אבל בבית אפשר להכין את הגרנולה בכמויות גדולות וזה מספיק להמון זמן. אני אוהבת למלא צנצנת גדולה על השיש ואנחנו מנשנשים את זה כל הזמן ובתוספת יוגורט זה טעים ברמות, עזבו לקנות תכינו בבית לא תתחרטו.

כמות גדולה

זמן הכנה:
כ – 35 – 40 דקות

מרכיבים:

3 כוסות שיבולת שועל (לא מהירת הכנה)
כוס שקדים מולבנים חצויים
כוס גרעיני חמניה
כוס גרעיני דלעת
חצי כוס פיסטוקים
כוס צימוקים כהים
כוס בננות מיובשות
חצי כוס סילאן
כפית קינמון
2 כפות סוכר חום
1/4 כוס שמן

הכנות:

1. לערבב שמן, סילאן, קינמון וסוכר חום. לערבב את שאר המצרכים חוץ מהצימוקים והבננות ולהוסיף את תערובת הסילאן, לערבב היטב (בידיים נו מה ?) ולשטח בתבנית מרופדת בנייר אפיה של התנור

2. 160 מעלות כ 30 דקות כל כמה דקות לערבב, כשהגרנולה יוצאת מהתנור להמשיך לערבב מידי פעם, כשהיא מתקררת להוסיף את הבננות והצימוקים. ולאכסן בכלי סגור

3. להגיש עם יוגורט שאוהבים ולהתענג.

אחרי שמכינים בבית לא קונים יותר אף פעם!

17080 צפיות 57 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גרנולה ביתית

גרנולה ביתית

גרנולה ביתית

גולשים מכינים וממליצים:

 

ניני : ניקי תודה! יצא מדהים!!!

חיה :  ניקי, מתכון מעולה!!! בעלי בכלל לא אוהב גרנולה קנויה, הכנתי בשבילי, הוא סיים את הכל ושאל מתי אני מכינה עוד פעם…;-) אגב, הוספתי קוקוס. יצא מהמם!

ירדן : ניקי היקרה,
אני ממש לא אוהבת גרנולה קנויה- אבל בעלי מת על זה. אז אמרתי- ננסה להכין ביתי- תמיד טוב יותר. הכנתי ו- התמכרתי!!! ניקי- אין דברים כאלה!!! זה טעים בטירוף!!! עוד מתכון מוצלח שלך- יצא להיט!!!

אסנת : יצא מדהים!!!! וההכנה ממש ממש פשוטה, שדרגתי עם שומשום ויצא אליפות!

ישראלה : "אכן מאז שהתחלתי להכין את הגרנולה הזאת לא קניתי עוד אף פעם . אין כזאת גרנולה . הילדים מתעקשים שתמיד תמיד תהיה כזאת ואז מגיעים החברים ומחסלים ….ניקי את אלופה !!!!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

219 תגובות

עינת

כמה פשוט ככה טעים. הילדים לוקחים לצבא ונהנים. תודה

השב
תמר

חזרתי לשתף..
הפחתתי את כמות הסילאן והשמן, הוספתי אגוזי מלך ופקאן, קשיו, שומשום, חמוציות וצימוקים.
יצא טעים טעים.. תודה!

השב
חני

האם אפשר להחליף סילאן בדבש? אם כן זה אותה כמות?

השב
ענבל

האם אפשר להוסיף את הסוכר אחרי האפיה?
כבר הכנתי את הגרנולה…

השב
ניקי ב

לא, תוסיפי יותר פירות יבשים שיתנו מתיקות.

השב