חזה עוף מוקפץ עם ספגטי ופתיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף מוקפץ עם ספגטי ופתיתים

חזה עוף מוקפץ עם ספגטי ופתיתים

חזה עוף מוקפץ עם ספגטי ופתיתים, לא קל להיות אמא כל סוף שבוע צריך לחשוב מחדש מה להכין לילדים בלי שהילדים יעשו פרצופים
ואני לא אקבל רטינות שאין מה לאכול, אני מעדיפה להכין תבשיל שגם הגדולים יאכלו כי לא בא לי לעבוד כפול ובתבשיל הזה תפסתי שתי ציפורים במכה אחת.
נכון שזאת ההרגשה הכי טובה בעולם כשהילדים אוכלים ?

3 – 4 מנות

מרכיבים:

300 ג' חזה עוף חתוך לקוביות קטנות

משרה:
כף פפריקה
2 כפות שמן
כפית רוטב צ'ילי מתוק
חצי כפית סודה לשתייה
3/4 כף א. מרק

200 ג' ספגטי חצוי
כף שמן
כוס פתיתים מוכנים

רוטב:
4 – 5 כפות שמן
כף פפריקה
כף רסק עגבניות
כוס מים
כף רוטב צ'ילי מתוק
כף סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את החזה עוף כשעה. במחבת חמה לטגן את החזה כשתי דקות תוך כדי עירבוב.

2. להכין את הספגטי לפי ההוראות, לסנן ולערבב עם כף שמן.

3. במחבת חמה לשים שמן, סילאן תבלינים, רסק, צ'ילי ומים לבשל כשתי דקות להוסיף את הספגטי, לבשל כשתיים שלוש דקות מידי פעם לערבב. להוסיף את הפתיתים לבשל כדקה, להוסיף את החזה לערבב כדקה ולהוריד מהאש.

3306 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף מוקפץ עם ספגטי ופתיתיםחזה עוף מוקפץ עם ספגטי ופתיתים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין תגובות

איריס

הי ניקי, עוד מתכון נהדר שהחלטתי לשדרג.. אחרי שהתבשיל היה מוכן..רציתי להוסיף קצת עסיסיות.. לקחתי קישואים חתכתי לקוביות הקפצתי במעט שמן זית עם זילוף קל של סילאן והוספתי מעל לתבשיל.. יאמי ! שוב תודה 🙂 תבורכי.

השב
אסתר

שלום ניקי
בכל פעם שאני פותחת את האתר אני מתפעלת מהעושר הרב שנמצא בו. עפ"י המצרכים לפני ההכנה יודעים שזה טעים. והעיקר, חומרים נגישים והכנה לא מסובכת.
רציתי להכין חזה עוף מוקפץ וכבר אני מוצאת מס' מתכונים.
כיוון שאני מפשירה חזה עוף ויוצאת לי כמות גדולה , האם ניתן להקפיא חזה עוף מוקפץ?
תודה

השב
niki

היי אסתר
אין בעיה להקפיא אחרי בישול. דרך אגב אני מראש מחלקת ומקפיאה בתבניות קטנות.

השב
שירה

בס"ד
היי ניקי
אנחנו ממש רעבים פה….ואין לי זמן למשרה.
לוותר?לעשות משהו אחר עם חזה עוף?

השב
שירה

תודה
בסוף עשיתי שילוב מתכונים
השרתי את השניצל במשרה עם תבלינים גם מהרוטב הזה,חצי שעה,
ועשיתי פתיתים אדומים.רוב השניצל חוסל תוך כדי טיגון…..
איך את אומרת?
העיקר שהילדים אכלו. :}

השב
יסכה

שלום ניקי, תודה על האתר:-)
אוהבת את המתכון מאד ורציתי להכינו לחברה יולדת..
שאלותי –
א. ילך גם עם ספגטיני במקום ספגטי? אין ספגטי רגיל בבית.
ב. יש לך רעיון לתוספת מהירה של ירקות מבושלים שתתאים להשלמת הארוחה המפנקת?:-) (אני מתכננת להביא עם סלט גדול, רציתי אולי עוד משהו)

תודה מראש

השב
niki

היי 🙂
כל פסטה שיש לך תתאים
מה עם גולש ירקות ? מאוד משביע ממלא וטעים
גם יהיה רוטב שזה כיף.

השב
יסכה

האמת שכבר תיבלתי את חזה העוף.. האם בכל זאת אפשרי להכין גולש ירקות, עם התיבול של המתכון הזה?

השב
יסכה

אסתכל במתכון:-)
תודה רבה, את מקסימה ועונה מהר, כבר כמה פעמים זה עזר לי מאד..
ה' יברך אותך

השב
niki

יש לך פתיתים מוכנים ? שים בערך שתי כוסות אפשר גם יותר.

השב