ספגטי בולונז הכי קל שיש וטעים

ספגטי בולונז הכי קל שיש וטעים

ספגטי בולונז הכי קל שיש וטעים

אחרי כל הבישולים של סוף השבוע, אחד הדברים הכי קל להכנה ספגטי בולונז שתמיד אוהבים אצלי ואוכלים בכיף קלי קלות אוכל טעים לצהריים.

4 מנות

מרכיבים:

400  ג' פסטה שאוהבים
חצי קילו בשר בקר טחון
בצל גדול קצוץ
רסק עגבניות קטן
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
חצי כוס מים
כפית סוכר
כף פפריקה
א. מרק
מל"פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לטגן את הגזר על אש גבוהה עד שמתרכך להוסיף את הבצל ולטגן עוד כמה דקות, להוסיף את הבשר לטגן כמה דקות תוך כדי בחישה להוסיף רסק מים תבלינים, לבשל  כמה דקות אש בינונית.

2. תוך כדי להכין את הפסטה, כשהבשר מוכן להגיש פסטה + מנת בשר יפה מעל.

465 צפיות 61 צפיות היום

IMG_9089IMG_9084

גולשים מכינים וממליצים:

יפעת: "היי ניקי, הבולונז יצא פשוט מעולה! כל כך כיף להכין את הדברים שלך, את כבר ״שם קוד״ אצלנו, הילדים רואים המטעמים וישר שואלים: ״זה של ניקי, נכון?״ תודה שהכנסת לנו הרבה פלפל לחיים במטבח"

יעל : "הכנתי את הבולונז לארוחת ערב עכשיו,כמובן שכבר הספקנו לאכל..
וחזרתי לעדכן שבעלי הדגיש שזה הבולונז הכי טעים שהוא אכל מימיו
וחשוב לציין שאמא שלו בשלנית מדופלמת אז הרף גבוה מאוד:):)
יבורכו ידייך! תודה רבה יקרה"

אסתי : "ניקי הכנתי לארוחת צהריים יצא אליפות . כל כך פשוט וכל כך טעים
יודעת שרשמו את זה אין ספור פעמים ,אבל באמת מכל הלב מאז שהכרתי את האתר שלך אני לא מפסיקה לבשל ולבשל טעים!! תודה"

נוי : "כמו כל נסיון עם המתכונים שלך, יצא מדהים!
הילדים התאהבו.. מקווים שנשאיר משהו לאבא שמגיע בערב.."

אבישג : "זה טעים!!! טעים!!!
אני והילדים חיסלנו ;)"

שבי : "זה הבולונז הכי טעים שיצא לי אי פעם!
תודה על עוד מתכון קל וטעייייים!!"

שני : "מתכון מעולה !!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין תגובות

בר:)

היי ניקי
האם אפשר להוסיף עגבניות?
ואם כן אז מתי
תודה:)

השב
שמרית

היי ניקי, בטעות באופן אוטומטי קודם טיגנתי את הבצל ואז הוספתי את הגזר… והגזר עדיין קשה. מה לעשות כדי שיתרכך מהר ושהבצל בינתיים לא יישרף?…
הסיר על הגז……. מקווה שאת זמינה…

השב
bracha

ניקי יקרה,
הכנתי קצת יותר, בעלי הגיע ואכל והילדים של גיסתי קפצו במקרה ממש- כל הסיר התרוקן ומחמאות זרמו להן בשפע.
בקושי נשאר לי:)
תודה רבה על מתכון מנצח, את מדהימה!

השב
ספיר

היי ניקי 🙂
אם אני מכניסה 500 גרם פסטה על חצי קילו בשר טחון זה יהיה בסדר? לא יפגע בטעם של משהו נכון?

השב
niki

את יכולה לפורר את הקציצות להכין איזה רוטב שאת אוהבת לאחד ביחד ואז לערבב עם הספגטי.

השב
עדנייי

רגע אם כבר הן מבושלות ואני יעשה אותן עם הרוטב שלך זה לא ילך?
לא יהיה טעים?

השב
niki

אין מה לבשל אותן שוב, הן מוכנות כבר, תכיני רוטב שאת אוהבת בסוף תמעכי את הקציצות תערבבי. תראי שיש לך מספיק רוטב בשביל פסטה. קחי בחשבון שאם זה הרבה קציצות אז לא ישאר לך לספגטי. בקיצור תכיני משהו טעים.

השב
מ

קראתי כמה מתכונים של בולונז פה והם דומים.ההבדל בכמות הפסטה.רובם עם בערך 250 גר' וכאן 400.תוכלי להסביר?

השב
niki

אין מה להסביר, יש כמה סוגי מתכונים באתר תקחי מה שהכי נראה לך.

השב
מ

הם דומים.הבדל בכמות הפסטה.בחרתי עם 250 גר' כי 400 זה המון…

השב
לודה

היי ניקי יקרה
אני מכינה את הבולונז… הפשרתי גם בשר כתף ומעוניינת להוסיף אותו בחתיכות קטנות לתוך הבולונז… האם עדיף לטגן את זה בנפרד ואז להוסיף או לטגן עם הבצל לפני הבשר הטחון?

השב
הדר

היי ניקי אם רוצים להפוך את המתכון לקצת פיקנטי מה היית ממליצה להוסיף?

השב