נקניקיות ותפוחי אדמה אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נקניקיות ותפוחי אדמה אפויים

נקניקיות ותפוחי אדמה אפויים

מתכון קל ביותר מהסוג שילדים לא עומדים בפניו, מתאים מאוד לארוחת הצהריים, ההכנה קלילה והתוצאה שהילדים אכלו הכל ולא השאירו כלום!
איזה כיף לראות את הצלחות הריקות 🙂

מרכיבים:

13 נקניקיות
5 תפוחי אדמה
כפית שטוחה פפריקה
1/4 כוס שמן זית
פלפל שחור גרוס
כף א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לקלף את תפוחי האדמה לפלחים עבים, למלא סיר עם מים ולהרתיח, להכניס את תפוחי האדמה לבשל 5 – 6 דקות ולסנן.

3. לשים בקערה את תפוחי האדמה, לחצות את הנקניקיות ולהוסיף לתפוחי אדמה יחד עם השמן זית התבלינים ולערבב.

4. להעביר לתבנית לכסות עם נייר כסף לאפות כ 20 דקות, להוריד את נייר הכסף ולאפות עד שתפוחי האדמה רכים.

5. אני מוסיפה עוד דרך להכין:
לחמם תנור ל 220 מעלות, לסדר את הפלחים בשכבה להזליף שמן קנולה ולהמליח, לאפות כ 30 דקות, הפלחים אמורים להיות רכים וזהובים, להוסיף את הנקניקיות מעל לכסות עם נייר כסף להוריד את החום ל 180 מעלות ולאפות 15 דקות.

6090 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נקניקיות ותפוחי אדמה אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : טעים בטירוף!!! הכנתי עם תפוגן תודה ניקי על מתכון בקלי קלות וטעים טעים!!! 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

104 תגובות

אסתי

הי ניקי. פסח שמח. אני מכינה כל השנה תבשיל נקניקיות ותפוחי אדמה שלך. ורוצה עכשיו להכין שוב.יש מצב שאין את זה האפליקציה יותר?!
זה נקניקיות. תפוחי אדמה. גמבה עם סילאן/דבש
אשמח לעזרה

השב