ביצה בקן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ביצה בקן

ביצה בקן

זה לא בדיוק מתכון, אני כל הזמן מחפשת לשנות לגוון להוסיף לילדים בארוחות ערב. הבן שלי מאוד אוהב לאכול את הביצה בצורה כזאת ואני מכינה את זה עם שדרוג קל
שמפתיע אותו כל פעם מחדש .  יש לי המון קורצנים לעוגיות כל פעם אני בחורת צורה מעניינת אחרת שיהיה מעניין בעיניים ויראה טוב בצלחת (מה לא עושים שהילדים יאכלו)
אז מה עושים ? לוקחים פרוסת חלה רגילה כי במתוקה אין הרבה מקום במרכז קורצים או קוראים לפספוס שיעשה בעצמו, את החלק שהוצאנו לשמור בצד לא לזרוק אנחנו צריכים כובע לחלמון בהמשך בלי זה הפספוס לא אוכל אי אפשר לדעת מתי יהיה גשם במטבח...
במחבת חמה שמים את הפרוסה מטגנים מעט עד שמזהיב הופכים שוברים במרכז את הביצה מעט מרימים את הפרוסה שהלבן ייצא קצת ומכסים.
קוראים לפספוס לשולחן כי ביצה אוכלים חמה ולא קרה בינתיים נותנים לו לשחק עם הצעצועים שתמיד יש במטבח לשעת הצורך.
בודקים מה קורה והאם הביצה מוכנה מחליקים ליד את החלק שמרנו בצד מטגנים משני הצדדים עד שמזהיב מעבירים לצלחת מניחים מעל את הכובע וברור שמוסיפים את הירקות שחתכנו מראש .
ובאופן מסודר :

מרכיבים:

פרוסת חלה מומלץ להכניס להקפאה ל 15 דקות
ביצה
מלח

הכנות:


1.לקרוץ במרכז החלה ולשמור בצד, לחמם מחבת לטגן עד הזהבה להפוך מיד לשבור את הביצה בחור מעט להרים שהחלבון יצא קצת ולכסות כשהביצה מוכנה לטגן את החלק ששמרנו בצד משני הצדדים להגיש כשהכובע על החלמון לא לשכוח ירקות.

נכון מסובך ?

3286 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

הפעם בא לי על פרחים

ולזה קוראים אצלנו פופצ'יק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

20 תגובות

רחל

שלום ניקי,
תודה על המתכון החמוד. אצלי החלבון נשאר נוזלי ושקוף על הלחם.לא נהיה חביתה. מה לא עשיתי נכון?

השב
niki

הביצה לא מוכנה, את צריכה להשאיר על האש מכוסה עד שהביצה מוכנה.

השב
ליאת

היי ניקי,
רציתי להודות לך!! הילדות שלי (תאומות בנות 4.5) הזמינו 3 חברות… וכמובן שצריך ארוחת ערב. חיפשתי משהו קל ונחמד. התגובות היו טובות מאד וגם מי שלא אוכלת בדרך כלל אכלה יפה מאד. תודה!!

השב
niki

קראתי שוב זה מצחיק אותי, משעשע 🙂
ותודה לך את מקסימה בעצמך.

השב