שבלולי פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שסלולי פיצה

שבלולי פיצה

מאוד מומלץ להכין כשמארחים מתאים לילדים ואפילו לגדולים שבלולים קטנים ממולאים בכל טוב, בצק שמרים עם רוטב עגבניות טעים כשנותנים ביס כל הטעמים מתגלים.
מומלץ מראש להכין הרבה הם פשוט נחטפים, דרך אגב השבלולים עושים את הילדים מאוד מאושרים 🙂

30 שבלולים

מרכיבים:

500 ג' קמח
2 כפות גדושות סוכר
כוס מים פושרים
כף שמרים יבשים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה

ביצה טרופה להברשה

רוטב עגבניות:
200 ג' רסק עגבניות
בצל גדול קצוץ ומטוגן
כפית שום כתוש
כף שמן זית
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

רוטב עגבניות נוסף

תוספות:
עגבניות קצוצות
זיתים חתוכים
תירס
פתיתי גבינה צהובה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחלק את הבצק לשלוש, לרדד כל חלק לעלה. לערבב את מצרכי רוטב העגבניות ולמרוח על הבצק, לפזר תוספות ופתיתי גבינה צהובה, לגלגל לגליל ולהקפיא לחצי שעה, לחתוך פרוסות ולהתפיח כ 15 – 20 דקות נוספות.

3. לסדר את השבלולים בתבנית להבריש בביצה חום בינוני 180 מעלות בסביבות 10 – 15 דקות.

הערות:
ניתן להקפיא.

6323 צפיות 11 צפיות היום

שבלולי פיצהשבלולי פיצהשבלולי פיצה

שבלולי פיצהשבלולי פיצה

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : "הכנתי אתמול את השבלולי פיצה —
הבצק כל כל רך ונעים למגע, הרוטב מעולה, ואחרי האפייה הפיצות פשוט נחטפו מהתנור!!!!!!!!!!!!!!
יצא טעים! טעים! טעים!!!!!!"

נטלי : "הכנתי אתמול ויצא מעולה!!!! נחטף בשנייה. איזה בצק מצוין
תודה על מתכונים מצויינים!"

הילי : "עכשיו יצאו מהתנור לא התאפקתי וזללתי 2 אחד אחרי השני ! טעים שאין לתאר!"

גלית : "בצק מעולה, קל ונוח לעבודה. יצאו כ 40 שבלולים
תודה רבה עם המתכון!"

נחמה : "ניקי תודה על המתכון יצא מוווווושלם טעים ורך!!!!!הייתי חייבת להכניס מיד למקפיא לפני שהכל יתחסל;)"

מיקה : "עשיתי ביום שישי וזה נחטף. טעים בטירוף!!!!
תודה רבה ניקי על המתכון הנהדר הזה כמו הרבה מתכונים אחרים באתר/אפליקציה.
בכל אירוח אני ישר פותחת את האפליקציה שלך ומחפשת מה להכין"

תגובות

306 תגובות ב "שבלולי פיצה"

  הרשם  
עדכן

היי האם אפשר לאחר שחתכתי שבלולים להקפיא ומחר להוציא להפשיר להתפיח ולאפות?

כמה זה 500 ג׳ בכוסות?

1 18 19 20