שניצלים אפויים

שניצלים אפויים

שניצלים אפויים

שניצלים אפויים, שונאת לטגן שניצלים אף אחד לא ישכנע אותי שזה יותר טעים מאפייה. אני בכלל שונאת לטגן עבודה מיותרת לעמוד ליד הכיריים שאפשר להכין את כל השניצלים במכה אחת בלי לעבוד קשה.
היו בחופש והשניצלים כיכבו אצלי (כמו אצל כולנו בוודאי), אז למה לא לנסות להכין את השניצלים בלי כמויות השמן שיש בטיגון זה גם יותר בריא. מי שמתחיל לאפות לא חוזר לטגן. עשיתי המון ניסיונות בזמן האחרון פעם טיגנתי, פעם אפיתי, רציתי לראות אם ירגישו בהבדלים, אני אגלה לכם סוד אף אחד לא הרגיש השניצלים נטרפו בכל מצב

מרכיבים:

4 שניצלים
ביצה
3 כפות שמן זית
כפית סויה
כף סילאן
כפית שום כתוש
2 כפיות פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב סילאן, סויה, כפית פפריקה, להשרות את חזה העוף לפחות שעתיים, לא לוותר.

2. לטרוף ביצה, שום כתוש, שמ"ז ושאר התבלינים, לטבול את חזה העוף בביצה, לטבול בפירורי לחם ולהדק היטב

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן קצת בנדיבות ולסדר את החזה העוף, מעל להזליף בנדיבות שמ"ז.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. כל צד בסביבות 20 דקות או עד שמזהיב. אחרי שהופכים להבריש בשמ"ז, להגיש מיד.

284434 צפיות 74 צפיות היום

שניצלים אפוייםשניצלים אפוייםשניצלים אפויים

שניצלים אפוייםשניצלים אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

הילה : "איך שראיתי את שאר התגובות למתכון הבנתי שעליי להכין כמות כפולה ואכן, הכל נחטף ויצא מעולה ועסיסי!!"

דיקלה : "היי ניקי! אני פה כדי לעדכן שהכנתי את השניצלים שבוע שעבר והם יצאו פשוט מושלמים!!! בעלי אמר שזה השניצל הכי טעים שאכל בחיים שלו . תודה לך על עוד מתכון מוצלח :)"

טולי : "בבית של אבא שלי, חולה ניקיון, אסור לטגן, בשום מצב. לפני שנתיים, אמא של חברה שהכירה את הבעיה אמרה לי שיש מתכון לשניצלים אפויים באתר של ניקי. החלטתי לנסות, ומאז התאהבתי, במתכון הזה, בעוד המון אחרים ויותר מהכל בך…

מישל : השעה רבע ל4 לפנות בוקר ואני מוצאת את עצמי בטהה במסך ומתפללת שהשניצל יקפוץ מהמסך…
השניצלים הכי טעימים שיש ללא ספק!,
היום אני בבית שלי , ומרשה לעצמי לטגן, ובכל זאת חוזרת לשניצלים המדהימים האלה!
תודה!"

שרה : "מתכון מעולה!! ממש עסיסי וטעים!! תודה רבה על כל ההשקעה!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין תגובות

רחל

בוקר טוב ניקי,
יש אפשרות לכסות את השניצל עם שיבולת שועל דקה במקום פירורי לחם?

השב
קפי

היי ניקי, לא הבנתי את נושא הזלפת השמן.
שימנתי את התבנית בשמן. מצויין. בנוסף להזליף קצת שמן על כל אחד מהשניצלים, לאפות 15 דקות להפוך ולהזליף עליהם מהצד השני ולאפות עוד 15 דקות?

השב
niki

היי קפי
לשמן את נייר האפייה, מעט להזליף מעל ואחר שאת הופכת תזליפי עוד מעט מעל. הזמנים תלויים בתנור שלך, חשוב לשמן היטב את הנייר כי בלי זה השניצלים לא יזהיבו, ברגע שמזהיב אז להפוך לאפות עד שמזהיב.

השב
שרה מתתיהו

ניקי
בבקשה אם את יכולה תעני לי דחוף, כמה להכפיל את המצרכים אם מדובר על חצי ק"ג חזה עוף?
תודה

השב
שגי

ניקי, זה יצא פשוט מושלם!!
השניצלים הכי טעימים שטעמתי. בעלי אהב את זה ואמר שלא טעם כאלו שניצלים טעימים אף פעם.
הכנתי כמות ממש גדולה של שניצלים מחבילה שלמה של חזה עוף וטרפנו את הכל רק שנינו! פשוט מעדן!

השב
הילה

הי ניקי מה שלומך?
אני רוצה לאפות חצילים בתנור על אותו עיקרון עם פירורי לחם. האם זה אפשרי? רק ביצה ופירורים כמובן

השב
חיה

מתלבטת אם לעשות ום שמן זית או שמן קנולה? לא חסידה של שמן זית למרות שלאחרונה בתבשילים מפריע לי פחות.

השב
הדר

היי, שלום אני חדשה באתר רציתי להחמיא לך על כל המתכונים המיוחדים

השב
רוזה

ניקי היקרה! השניצלים מדהימים!! אני רואה שאת ממליצה לא להקפיא, אם אני כן רוצה להקפיא עדיף לטגן? תודה רבה על הכל!!

השב
הילה

איך שראיתי את שאר התגובות למתכון הבנתי שעליי להכין כמות כפולה ואכן, הכל נחטף ויצא מעולה ועסיסי!!

השב
הדוקטור

הי ניקי, האם הכוונה לשניצלים פרוסים כמו שקונים בסופר או לחזות עוף שלמים? תודה ושבת שלום.

השב
niki

כרגע להמשיך הרי חבל לזרוק, תשרי איזה חצי שעה אפילו קצת יותר.

השב
אירה

אה סורי לא הייתי מובנת..
חוץ מביצה שמתי הכל במישרה..
ואת הביצה השארתי בצד

השב
דיקלה

היי ניקי! אני פה כדי לעדכן שהכנתי את השניצלים שבוע שעבר והם יצאו פשוט מושלמים!!! בעלי אמר שזה השניצל הכי טעים שאכל בחיים שלו . תודה לך על עוד מתכון מוצלח 🙂

השב
דלית

היי ניקי
האם אפשר לאפות את השניצלים ערב לפני? או שעדיף להשרות ברוטב, לצפות בפירורים ולהשאיר במקרר לערב- ורק למחרת לאפות?
תודה!

השב
אילנה

שלום ניקי
כשאת אומרת להזליף שמן הכוונה ישירות על השניצל או על הנייר אפיה ולהניח את השניצל ?

השב
niki

היי אילנה
אחרי שאת מניחה את השניצלים, תני כמה הזלפות מעל.

השב
אמיר

הי ניקי
את יכולה להסביר את ההשריה?
4 שניצלים מושרים בכף + כפית, נשמע ממש מעט נוזל השריה
תודה
אמיר

השב
niki

תוסיף עוד 3 – 4 כפות שמן זית תערבב טוב את הכל עם השניצלים.

השב
טולי

ניקי יקירתי,
בבית של אבא שלי, חולה ניקיון, אסור לטגן, בשום מצב. לפני שנתיים, אמא של חברה שהכירה את הבעיה אמרה לי שיש מתכון לשניצלים אפויים באתר של ניקי. החלטתי לנסות, ומאז התאהבתי, במתכון הזה, בעוד המון אחרים ויותר מהכל בך…
היום אני בבית שלי , ומרשה לעצמי לטגן, ובכל זאת חוזרת לשניצלים המדהימים האלה!
תודה!

השב
קרן

ניקי בוקר טוב, הייתי רוצה להכין את המנה הזאת כארוחת צהריים. העוף עדיין קפוא. האם ניתן להשרות בזמן שהוא עדיין קצת קפוא?
תודה מראש,
קרן

השב
niki

בוקר טוב
את צריכה להפשיר אותו לפחות חלקית שלא יהיה קפוא לגמרי.

השב