תבשיל זיתים ואטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תבשיל זיתים ואטריות

יש כאן שני דברים טובים שקשה מאוד לפספס איתם…זיתים שמקבלים טעם נהדר מהרוטב ואטריות שנותנות את הטעם שלהן, איזה ילד יכול לומר לא לתבשיל כזה ?

4 מנות

40 דקות

מרכיבים:

קופסת זיתים מגולענים
3/4 כוס אטריות רחבות
בצל בינוני
3 – 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
כף גדושה פפריקה מתוקה
כפית שטוחה כורכום
כפית שטוחה סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הזיתים 3 פעמים ולסנן, לטגן את הבצל להוסיף תבלינים ואת הזיתים לכסות במים וקצת יותר ולבשל כ 20 דקות.

2. להוסיף את האטריות וכוס מים נוספת ולבשל עד שהאטריות מוכנות עוד כמה דקות ולבדוק טעמים.

הערות:
לא להיבהל מכמות הנוזלים האטריות סופגות כמעט הכל גם אחרי שהתבשיל יורד מהאש.

2588 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN851059-1

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין תגובות

נטלי

היי. תודה על כל המתכונים. פשוט נהדר האתר שלך.
רציתי לשאול אם אפשר זיתים חתוכים ? גם אותם לחלות?
תודה

השב
אביגיגי

היי ניקי
האם לחלוט הכוונה לבשל במים?
ואם כן האם יש צורך ב-3 פעמים? מה מטרת החליטה?

השב
niki

הזיתים מרירים, אני רוצה להוציא את המרירות.
התשובה הכי טובה שאני נותנת "זה לא חובה, זה מומלץ מאוד"

השב
מאיה

היי ניקי בוקר טוב,
אני במקסיקו ואין לי קופסאות שימורים בגודל זהה לאלה שבישראל.
תוכלי להגיד לי בבקשה כמה גרם זיתים נחוצים למתכון?
אני מנחשת שאיטריות אפשר להשתמש בכל סוג נכון?

תודה ויום טוב,

השב