פיצה מתכון מעולה!

פיצה מתכון מעולה!

אני אוהבת פיצה, אני אוהבת לפרגן לילדים ולפנק אותם עם פיצה טובה הבצק כאן מעולה קל לעבודה התוצאה פיצה מושלמת קלה וטובה.
תחשבו ריחות טובים, גבינה מבעבעת תוספות שאוהבים, בצק זהוב ורך עכשיו תלכו להכין ולפחות שתי פיצות, את הראשונה מחסלים תוך שתי דקות.
אין כמו פיצה בייתית זה הכי שווה שיש.

מרכיבים:

490 ג' קמח (3 וחצי כוסות)
כפית שמרים יבשים
1/3 כוס שמן זית
כפית סוכר
כף שטוחה מלח
240 מ"ל מים חמימים (כוס)

רוטב עגבניות מעולה לפיצה כאן

רוטב עגבניות פשוט יותר:
200 ג' רסק עגבניות
בצל גדול קצוץ ומטוגן
כפית שום כתוש
כף שמן זית
מעט סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

אני נותנת מספר אפשרויות להכנת הפיצה, כל אחד יקח מה שמתאים לו

הכנת פיצה על תבנית הפוכה (זה הכי קרוב למי שאין תבנית לפיצה והכי זמין כמובן)

1. להכניס תבנית של תנור הפוכה לתנור, לחמם כ 20 דקות מראש ל 200 מעלות.

2. לערבב קמח ושמרים וסוכר טיפה לערבב להוסיף מלח ואת שאר המצרכים, לעבד לבצק ולתת לישה טובה של לפחות כמה דקות במיקסר זה רק עושה טוב לבצק. להוציא מהמיקסר לתת לישה ידנית של דקה ולתת לבצק לנוח כ 20 דקות.

3. לרדד לעלה גדול על נייר אפייה, למרוח רוטב עגבניות ולפזר תוספות, להניח על התבנית שהתחממה בתנור.

4. עכשיו שתי אפשרויות ושתיהן טובות: לפזר גבינה צהובה ולהכניס לתנור ולאפות עד שהבצק זהוב. או להכניס קודם לתנור לאפות כ 10 דקות ואז לפזר גבינה צהובה ולאפות עוד כ 15 דקות, הבצק מזהיב הגבינה צהובה נמסה.
אני עושה את שתי האפשרויות מה שמתאים לי באותו רגע.

5. למי שאין סבלנות לקטע עם התבנית ההפוכה שיוותר ויכין רגיל בתוך התבנית.

*6. הכנה בתבנית עגולה של פיצה קוטר 32:
לחמם את התנור ל 220 מעלות, הכנת הבצק היא אותו דבר כמו שכתבתי למעלה.

לחלק את הבצק לשני חלקים כל חלק לרדד לעיגול בקוטר 32. לשמן את התבנית להניח את הבצק על התבנית ולסדר אותו יפה בשוליים, להדק את הבצק במרכז.

למרוח רוטב עגבניות, לצקת 4 כפות יפות מרוטב העגבניות במרכז ועם כף למרוח על כל הבצק.

לפזר גבינה צהובה בנדיבות, אני אוהבת לשלב גבינה מגורדת ומוצרלה (גבינה נמתחת) היא קלאסית לפיצה. לשים תוספות שאוהבים. למה הגבינה צהובה קודם ? בלי סיבה אני אוהבת שרואים את התוספות תכינו איך שמתאים לכם.

להכניס לתנור ל 25 דקות או עד שהבצק בדפנות מזהיב יפה. לחתוך למשולשים ולמהר להכין עוד אחת כי אחת לא מספיקה אף פעם…

359438 צפיות 113 צפיות היום

פיצה מתכון מעולה!פיצה מתכון מעולה!פיצה מתכון מעולה!פיצה מתכון מעולה!

פיצה מתכון מעולה!פיצה מתכון מעולה!פיצה מתכון מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

שיר : "יצא מעולה!
בצק מאוד מאוד נוח לעבודה, מהיר וממש ממש טעים"

רבקה : "רציתי להודות על כל העבודה שלך, ניקי, ובמיוחד על המתכון המקסים הזה. חיפשתי פיצה דקה וקריספית, כמו באיטליה. וזה יצא מעולה!!"

רות : "יצאאא מדהייייםםם!!!
ארוחת ערב נפלאה במזג אויר שכזה!!!!!"

הגר : "הכנו היום את הפיצה. יצא מעולה! הילדים אמרו שטעים מאוד!!! ועזרו בהכנה! קל קל קל להכנה ממש כיף!"

יפה : "הפיצה באמת מעולה זו הפיצה הקבועה שלי ואף פעם לא התאכזבתי ממנה. אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך כל מתכון בול כמו שרשום את תותחית, תודה רבה. :)"

טובה : "יצא מושלםםםםםםםםם, כולם ליקקו את האצבעות"

דנה : "פשוט מתכון אליפות, יצא מושלם כמו של מסעדות הכנתי השבת גם את הסלמון הלימון ודבש ויצא ברמה גבוהה!!! טעים כל כך בדיוק בטעם הנכון תודה רבה"

אודליה "רק רציתי להגיד אתמול הכנתי את הפיצה ויצא פשוטטט חלוםם!!!!!
עכשיו הולכת להכין מאפינס שיהיה עם הנס קפה!!
ניקווושששש מה הינו עושים בלעדיך???♡♥♡"

רותם : "במילה אחת! מושלם!!!!"

דנה : "הכנתי את הרוטב מהעגבניות האמתיות ויצא פשוט מושלם! כולם כל כך נהנו והכל התחסל במהירות :)"

נאוה : "ניקי יקרה, למעלה משנה שאני מכינה מתכונים מהאפליקציה המדהימה הזו. משום מה בכל פעם שניסיתי להגיב הפלאפון שלי לא נתן לי.. כעת קניתי מכשיר חדש והגיע הזמן להודות לך על מאות מתכונים מוצלחים שניסיתי! קלים, טעימים ומדוייקים! שיווקתי את האפליקציה להמון חברות..עוד לא מצאתי אתר אוכל יותר טוב מזה!
את הפיצה הזו הכנתי אתמול ויצא טעים ברמות!!
תודה רבה לך על כל המתכונים הנפלאים ועל התגובות הסבלניות שמהן אני לומדת רבות.."

נופר : "רק רציתי להודות ולומר שהפיצה טעימה ברמות על!! במיוחד הרוטב המהיר שרשמת, כמה קל ככה גם טעיםםם, כמה מחמאות… תודה רבה לך שוב ניקי."

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1,283 תגובות

מיטל

הי ניקי
התחלתי לעשות את המתכון שלך לחלת שבת (המתכון עם 3 כפות סוכר וחלמון וביצה עם חמאה )והבצק בתחילת ההתפחה שלו
החלטתי שאני מעוניינת להכין פיצה במקום זה האם זה אפשרי ואיך ממשיכה מפה ?
אודה לתשובתך המהירה
מיטל

השב
דריה

אם בטעות רידדתי על השיש אפשר איכשהו לשים על התבנית או להתחיל לרדד מהתחלה

השב
niki

את יכולה לנסות להעביר ואם את רואה שלא הולך תאספי תתפיחי שוב ואז תרדדי. קודם כל תנסי להרים בעדינות ולהעביר. תעזרי במערוך.

השב
רוני

בוקר טוב ניקי
אני רוצה להכין את מתכון הפיצה עם קמח השמרים של אוסם. האם אני צריכה לשנות משהו במתכון עקב זה?
מטרתי היא להכין פיצות אישיות בערך בגודל כף היד (בלי האצבעות).
בערך 25-30 יחידות.
כמה יחידות בערך….נראה לך שיצאו ממתכון כזה? כדי שאדע בכמה להכפיל.

השב
niki

בוקר טוב
אם יש לך קמח שמרים לפיצה זה אותו דבר, אם אין לך אז תתפיחי כשעה פלוס או עד שמכפיל את הנפח. כדאי שתכיני פי שלוש.

השב
שם *רוני

הי ניקי,
אשמח לתשובה מהירה….רק אם תוכלי כמובן.
שאלת המשך לגבי הכנת פיצות אישיות….הנה כאן למעלה תזכורת לעניין.
אני רוצה להכין כמה שיותר דברים לפני האירוע ו…להקפיא.
האם יש איזשהו שלב בהכנת הפיצות שאני יכולהלהכין לפני ואז להקפיא? ולסיים הכנה או חימום ביום האירוע?
האם להכין את הבצק עם כל התוספות ללא אםיה ואז להקפיא?
או כבר לאפות עם הכל ואז להקפיא?
או שהקפאה תקלקל הכל?

השב
niki

מה עם להכין את הבצק לתת לו לתפוח כמה שעות ואז לעבוד איתו.
להקפיא הכל כולל אפייה אפשרי זה לא יוצא אותו דבר, שמרים לא אוהבים הקפאה אז להקפיא בצק פחות מתאים, או לנסות להקפיא פיצה לפני האפייה לכמה שפחות זמן.

השב
רוני

לא הבנתי מה הכוונה להתפיח את הבצק כמה שעות ולעבוד איתו?
העניין הוא שמדובר בארוחת בראנצ ויש לי הרבה הכנות לפני ואני מנסה לבדוק איזה מהמאכלים אני יכולה להכין לפני. כדי להשאיר לי רק דברים דחופים מאוד לאותו בוקר.
אז השאלה היא האם ניתן להקפיא את הפיצה מוכנה? אפויה כבר? נניח. או שניתן להכין כבר את כל שלבי הבצק עם הטופינג ואז חהקפיא? כך שבבוקר אוכל רק לאפות?

השב
niki

הכוונה להתפיח במקרר כמה שעות, פיצה זה מאכל של להכין ולאכול, עדיף לא להכין מראש. בקשר לשאלות בבקשה תקראי את מה שכתבתי לך קודם עניתי.

השב