ספגטי בולונז לעצלנים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז לעצלנים

ספגטי בולונז לעצלנים

תבשיל מעולה! עם כל קיצורי הדרך שעשיתי כאן כי לא היה בראש שלי לשטוף כלים כל התבשיל במחבת אחת גדולה. אפילו אני לא האמנתי כמה טוב זה יצא, הספגטי ספג את כל הטעמים הטובים של הבשר הכל מתבשל לו ביחד, תבשיל מושלם וטעים.

4 מנות

זמן הכנה:
כ 30 דקות

מרכיבים:

200 ג' ספגטי חצוי לא מבושל
500 ג' בשר בקר טחון
2 בצלים חתוכים לקוביות
רסק עגבניות קטן 100 ג'
כף קטשופ
3.5 כוסות מים
כף גדושה פפריקה מרוקאית
כף א. מרק
כפית סוכר (לפי הטעם)
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר לפורר ולטגן, להוסיף רסק, קטשופ, כוס מים, סוכר ותבלינים, לבשל כמה דקות על אש בינונית עד שכל הטעמים מתמזגים.

2. להוסיף את הספגטי לתבשיל ועוד 2.5 כוסות מים, להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית, לבשל כ 20 דקות מידי פעם לערבב את הספגטי עם הבשר ולבשל עד שהספגטי מוכן, לבדוק טעמים.

5226 צפיות 99 צפיות היום

ספגטי בולונז לעצלנים

ספגטי בולונז לעצלנים

ספגטי בולונז לעצלנים

ספגטי בולונז לעצלנים

 

ספגטי בולונז לעצלנים

ספגטי בולונז לעצלנים

ספגטי בולונז לעצלנים

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : "אחד המתכונים ששולטים אצלי בבית!! קל מהיר וטעים"

דנה : "תודה לך ניקי מתכון מעולה! הכנתי היום בפעם הרביעית, בן השנתיים שלי מחסל את הצלחת ותמיד מבקש תוספת"

תגובות

351 תגובות ב "ספגטי בולונז לעצלנים"

  הרשם  
עדכן

מנה אליפות!! יצא פגז. תודה על מתכונים מצויינים

ניקי יקרה
רוצה להכין מחר,מ500ג ספגטי…להכפיל כמויות מהכל?

היי ניקי.
זה טוב בהקפאה?

שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בבשר הודו טחון? תודה 🙂

שבת שלום וחג שמח ניקי יקרה! תודה רבה על אתר נפלא ומתכונים מנצחים כל פעם מחדש! אני רוצה להכין את המתכון הזה, יש לי 580 גרם בשר טחון ו 260 גרם פסטה. האם לשנות עוד משהו מהכמויות במתכון? כדאי להוסיף יותר משתי כוסות וחצי מים אחרי ששמים את הפסטה? תודה רבה וחג שמח 🙂

היי ניקי
אני רוצה להכין עכשו את המתכון הזה עם טחון מהצומח זה אפשרי?
אשמח לתשובה
תודה מראש (:

נאוה גרינהולץ

פשוט נפלא. תודה ניקי

היי.. באיזה כוס להשתמש למים? חד פעמית לשתיה חמה? כוס מדידה?

מדהים כמה שהמתכון הזה פשוט וטעים..
הילדים מאד אוהבים
אצלנו זה מתכון מנצח!!
תודה רבה ניקי

1 6 7 8