אורז אדום עם אטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אורז אדום עם אטריות

אורז אדום עם אטריות

האורז הזה טעים זאת אחת התוספות הכי כיפיות, הטעם נהדר ואפילו הכנסתי אטריות קטנות איזה שילוב פיצוץ נהננו מכל ביס. 5 דקות הכנה וכל השאר על האש, זאת תוספת מושלמת לארוחת הצהריים.

5 מנות

מרכיבים:

בצל
2 שיני שום
2 כוסות אורז
3 כוסות מים
חצי כוס אטריות דקיקות
כף פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
כף דבש
פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח שטוחות

הכנות:

1. לשים במחבת חמה 4 כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב תוך כדי לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון.

2. להוסיף את האטריות ולטגן כדקה תוך כדי בחישה האטריות מזהיבות, להוסיף את האורז תבלינים, סילאן ומים להרתיח לכסות ולהנמיך את האש.

*3. לבשל כ 18 להשאיר מכוסה 10 דקות.

הוגש עם : מרק פטריות וגריסים, שווארמה פרגיות, תפוחי אדמה אפויים

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, למי שלא אוהב מתוק אין מה לדאוג האורז לא מתוק, את הדבש ניתן להחליף בסילאן אותה כמות.

4089 צפיות 4 צפיות היום

תגובות

129 תגובות ב "אורז אדום עם אטריות"

  הרשם  
עדכן

ניקי, הכנתי אתמול. ממש טעים. תודה רבה!

שלום ניקי
אני מאוד אוהבת את האורז הזה ומכינה אותו הרבה
אבל אף פעם לא מספיק 18 דקות תמיד אני צריכה להוסיף לפחות 10 דקות כדי שיהיה מבושל
למה?

מה העלים הירוקים שבתמונה? כוסברה או פטרוזיליה?

הי ניקי,
תודה רבה על האתר הנפלא:)
רציתי לשאול האם ניתן להוסיף למתכון גם בשר טחון? אם כן איך ומתי מוסיפים?
אם לא – מה אני יכולה לעשות עם אטריות דקות ובשר?
תודה!

תשני ל4 כוסות מים. עם 3 זה לא מתבשל מספיק

ניקי שלום, האם להרתיח ואז לכסות ולהנמיך?

היי ניקי, מה הכוונה לכוס? איך מודדים? יש סוגי גדלים…תודה רבה על מתכונים נהדרים!

1 6 7 8