חביתת צ'יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חביתת צ'יפס

חביתת צ'יפס

הילדים שלי מאוד אוהבים את החביתת צ'יפס זה נותן לי ארוחת ערב קלה וטעימה וזה באמת פשוט להכנה. אני אגלה לכם בסוד שגם בעלי מאוד אוהב לאכול, אצלי בבית הגבול בין אוכל לילדים לגדולים די מטושטש כי אנחנו גם אוהבים את האוכל של הילדים ואין לי שום בעיה לאכול את החביתה הזאת בתאבון גדול.
טעים חבל על הזמן!

2 מנות

מרכיבים:

3 ביצים גדולות
תפוח אדמה גדול חתוך לצ'יפס ומטוגן
50 ג' גבינה צהובה מגורדת
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים לצקת למחבת חמה ולטגן עד שמזהיב. מראש לחמם תנור ל 180 מעלות להכניס את המחבת ל 15 – 20 דקות להגיש עם ירקות.

שאלות ותשובות :

חייבים לטגן את התפוח אדמה ? מאוד מומלץ לטגן זה הרבה יותר טעים.
אפשר להכין מראש ? לא
כמה זה 50 ג' ? שתי פרוסות גבינה צהובה קצוצות
איך אני יודעת שהמחבת מתאימה לתנור ? תסתכלי על התחתית אמור להיות כתוב
מתאים לילדים ? בטח
כמה זמן לטגן ? עד שהדפנות מזהיבות
מה עושה מי שאלרגי לחלב ? מוותר על הגבינה צהובה.

893 צפיות 5 צפיות היום

חביתת צ'יפס

חביתת צ'יפס

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן

רעיון מדליק!

ניקי תודה על המתכונים ה-נ-ה-ד-ר-י-ם שלך!!!
כל פעם לפני שאני מבשלת אני מציצה במתכונים שלך
ובסוף מכינה לפיהם.
וכמובן… "הפשטידה" יצאה טעימה מאוד – כולם ליקקו את האצבעות 🙂

יש דרך קלה יותר לטגן קודם כול את התפוא לבד…לשפוך את השמן מהמחבת תוך כדי שהתפוא נימצאים בפנים.להחזיר לגז ולשפוך על הצ'יפס את הביצים.בלי תנור

את יודעת שזה מתכון ארגנטינאי ובספרדית נקראה תורטישה

שאלת השאלות אין לי מחבת לתנור יש מה לעשות?

זו ארוחת צהריים של יום שישי…
סבתא שלי ז"ל הכינה את זה כל יום שישי. אצלנו זה נקרא "פשטידת צ'יפס" ולא חביתה,כי אפשר להכין את זה גם כפשטידה.
כל פעם שאני מכין את זה לחברים,לילדים שלי ,אני נזכר בסבתא…

טעים מאוד רק שלא הצלחתי להפוך את החביתה היא נדבקה באמצע .ושמתי המון שמן בטעות אז למה זה קרה?

שלום ניקי
האם ניתן (לסטונדנטים שממהרים) להשתמש בציפס קפוא?

היי, ניקי. האם צריך להפוך את החביתה לאחר שצד אחד מיטגן?

יש גרסא יותר בריאה וטעימה לא פחות
חותכים תפו"א לאצבעות
שמים בתבנית
מתבלים בשמן. מלח וכמון ומערבבים
מכניסים לתנור בחום גבוה עד שהתפו"א רך
מוציאים. שוברים ביצים ושופכים על התפוא
אפשר לקשקש אותן ואפשר להשאיר ביצת עין
מחזירים לעוד 2.3 דקות עד שהביצה מעט רוטטת
וזהו………….. בתיאבון

ואוו איזה קטע – אני מכינה את אותו הדבר רק שאני משתמשת בתפוח אדמה מבושל במים – שמה אותו בקצת שמן זית ומטגנת ואז מלח פלפל ומעל שמה ביצים ( כמו שקשוקה) ואז מכסה במחסה עד שהביצים מתקשות – הילדים שלי מתים על זה!!! אני אנסה עכשיו את הגרסה שלך

למה מכניסים לתנור? בלי הפעולה הזו זה לא מוכן? מה זה מוסיף?
תודה רבה

הי ניקי,
איזה מחבתות יש לך שאפשר להכניס לתנור?