חביתת תפוחי אדמה ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חביתת תפוחי אדמה ופטריות

הילדה שלי אוהבת גיוונים עם הביצה שלה, לפעמים יש לה בקשות ואני כמובן עושה מה שהיא מבקשה, היא בקשה חביתה עם תפוחי אדמה ופטריות שהיא מאוד מאוד אוהבת ויצאה חביתה משודרגת בכלום עבודה, מגישים ירקות ליד וזאת ארוחת ערב טעימה.

מנה אחת

מרכיבים:

ביצה גדולה
תפוח אדמה קטן מגורד
4 פטריות פרוסות
2 פרוסות גבינה צהובה חתוכות קטן
מלח

 

הכנות:

1. על אש בינונית לטגן במשך כמה דקות את התפוח אדמה תוך כדי בחישה להוסיף את את הפטריות ולטגן כשתי דקות.

2. לטרוף את הביצה והגבינה להוסיף למחבת לתבל.

3. לטגן כדקה וקצת התחתית מזהיבה.

3. שתי אפשרויות:
מראש להדליק את התנור ואז להעביר לתנור לכמה דקות עד שהחביתה מתייצבת או להפוך את החביתה ולטגן עד שהיא זהובה.

1008 צפיות 4 צפיות היום

חביתת תפוחי אדמה ופטריות

חביתת תפוחי אדמה ופטריות

תגובות

49 תגובות ב "חביתת תפוחי אדמה ופטריות"

  הרשם  
עדכן

היי ניקיייי .. אני משתמשת באתר שלך כמעט על הסיס יומי והכל יוצא נהדררר!!! רק החביתה הזאת לא הצליחה לי בכלל 🙁 יצא אמנם ממש טעים אבל לא דומה לחביתה… יותר בכיוון של מקושקשת חח.. כבר כששמתי את התפוחי אדמה מגורדים ראיתי שהרבה נדבק בתחתית.. את יכולה לנסות להבין למה? טיגנתי קצת בצל לפני התפו"א. יכול להיות שזאת הסיבה?

ניקי היקרה, מצאתי את המתכון בדיוק בזמן כי אתמול בערב הבת שלי התלוננה שנמאס לה מפרוסת לחם-קוטג'-חביתה-ירקות.
היום אפתיע אותה עם החביתה הזו. בכדי שלא יידבקו תפוחי האדמה כפות שמן לשים? או שאפשר בכ"ז להסתפק בתרסיס?
המשיכי להפתיע