קציצות טונה אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות טונה אפויות

קציצות טונה אפויות

קציצות טונה אפויות, אני אוהבת מתכונים שעושים את החיים קלים ולא צריך לעבוד קשה…ואם לא צריך לטגן אז בכלל המתכון מתאים לי יופי. התלבטתי למי מתאים המתכון, בעיקרון הוא אהוב מאוד גם על מבוגרים וגם על ילדים. הוא קליל להכנה, טעים מאוד ואפוי. מי שמאוד רוצה יכול לטגן ולא לאפות.

מרכיבים:

קופסת טונה מפוררת
2 בצלים קטנים קצוצים מטוגנים
ביצה
2 כפות קטשופ
כף דבש
5 כפות גדושות פירורי לחם
מל"פ

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור לחום בינוני, להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן.
  1. 2. לערבב את כל המצרכים, ליצור קציצות ולשטח אותן, להניח את הקציצות על גבי נייר אפייה משומן.
  1. 3. לחמם תנור ל 180 ממעלות כ 10 דקות מראש. הקציצות טונה כ 20  דקות בתנור, להפוך את הקציצות אחרי 10 דקות. הקציצות מזהיבות – משחימות מעט. 12 קציצות, מתאים לילדים ולא רק.
308763 צפיות 51 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות טונה אפויותקציצות טונה אפויות

גולשים מכינים וממליצים:

אודרה : "הקציצות טעימות בטירוף!! מה זה אי אפשר להפסיק לאכול!!!"

יובל : ואוו! הן יצאו מדהימות, אי אפשר שלא להפסיק לאכול!
תודה רבה זה אתר מדהים.

אלונה : יצא מדהים! גירדתי גם טיפה גזר שמאוד הוסיף. טרפתי עם אחותי את הקציצות כמו משוגעת

עינב : הכנתי עכשיו את הקציצות ויצא מדהים!!!!! בת ה- 3 שלי טרפה הכל יחד עם סבתא שבאה לבקר וגם אני כמובן.
לא נשאר לבעלי…:-)

חן : "מתכון מעולה, בפעם הראשונה שהכנתי נחטפו ומאז מבקשים שוב ושוב. תודה רבה :)"

רחלי : "מתכון קל לקציצות מעולות!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

631 תגובות

נעמה

וואו!!! איזה קציצות מצוינות! בתור צמחונית, לפעמים מתחשק ארוחת צהריים ש"תחזיק את הבטן" ואין כ"כ ארוחות שעונות על ההגדרה… אבל הקציצות לגמרי עשו את העבודה כאן.
והטעם, כ"כ טעים! הן לא כבדות ויבשות, אלא מלאות טעם, ממש נעימות בפה. איזה כיף! וקלות ההכנה בכלל מוסיפה לחגיגה. תודה רבה!!! ממליצה מאוד!

השב
שירה

הי ניקי היקרה
אני רוצה להכין קציצות בכמות ל 40 איש. יש לי קופסת טונה שמשקלה לאחר סינון 700 גרם. תוכלי לכוון אותי עם הכמויות?
בנוסף, האם ניתן להחליף את פירורי הלחם והקטשופ ברסק עגבניות וקמח רגיל או קמח מצה באותה הכמות?

השב
חגית

הכנתי לבנות שלי ובלי לשים לב אכלתי חצי 🙂 קל וטעים! תודה.

השב
אנג'לה

אפשר אחרי הץנור לבשל את הקציצות ברוטב כולשהו? אם כן יש לך קישור לרוטב מנצח שיתאים לקציצות? תודה.

השב