שניצל מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל מעולה

שניצל מעולה

לכל אמא יש את השניצל שלה וכל אחת בטוחה שהוא הכי טוב, אז כשלא בא לי לאפות זה המתכון שאני מכינה. אין כמו שניצל חם זהוב שהרגע ירד מהאש, רגע רק הצ'יפס חסר והוא אפוי דרך אגב.

מרכיבים:

12 שניצלים בגודל בינוני
2 ביצים
כפית חרדל
כף קטשופ
כפית מיונז
כפית פפריקה מתוקה
כפית שום כתוש
כף גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

פירורי לחם
כפית שטוחה קמח

הכנות:

1. בצלחת עמוקה לטרוף ביצים, חרדל, מיונז קטשופ ותבלינים, בצלחת עמוקה נוספת לערבב פירורי לחם וקמח.

2. לטבול את השניצל בביצה ולצפות עם הפירורי לחם משני הצדדים.

3. לחמם מחבת על אש בינונית עם שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את השניצלים עד שמזהיב ולהפוך לצד השני לטגן עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין את השניצלים עד לשלב הטיגון ולהקפיא במידה והבשר טרי, אפשר להקפיא את השניצלים המוכנים, במקום המיונז אפשר לשים כפית רוטב סויה.

28475 צפיות 65 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל מעולהשניצל מעולה

שניצל מעולה

שניצל מעולהשניצל מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : "הכנתי את השניצלים למפגש ופשוט נחטפו מהמגש בשניות, וכמובן עם הר של מחמאות.."

בר : "פשוט שניצלים טעימים!! תודה רבה :)"

גילת : "הכנתי ללא החרדל יצא פצצה. המתכון הכי טוב שלי לשניצל מטוגן."

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

328 תגובות

שרית

ניקי שלום
כמה זמן ניתן לשמור בהקפאה את השניצלים ( לפני שלב הטיגון)?
תודה מראש

השב
חיפושית

היי ניקי.
בלי לקרוא את כל התגובות, אפשר להשתמש בפרורי לחם מתובלים?

השב