קציצות דג אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות דג אפויות

קציצות דג אפויות

היום לא עושים בשר נכון ? אז מה הכי טוב לאכול ? קציצות דגים כמובן, רכות טעימות וקלות הכנסתי פנימה ירקות כי חייבים לדאוג שהילדים יאכלו ירקות. זה לא מספיק צריך להכין משהו ליד להפוך את זה לארוחה שלמה.
תפוחי אדמה מעוכים מתכון מעולה למי שעדיין לא מכיר, קר בחוץ אז חייב להיות מרק עגבניות ועגבניות מיובשות השלימו את הארוחה. קציצות זהובות מאוד אהובות אצלנו מתחסלות מהר.

25 קציצות

מרכיבים:

600 ג' בשר דג הנסיכה טחון טרי
ביצה
2 גזרים
בצל
כפית שטוחה פפריקה
1/3 כוס קמח
2 – 3 כפות פטרוזיליה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
כפית מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחמם מחבת עם 2 כפות 2 – 3 כפות שמן לקצוץ את הבצל ולטגן עד שמזהיב.

2. לגרד את הגזרים לשים בקערה, לקצוץ את הפטרוזיליה לערבב את כל המצרכים כולל הבצל, לערבב את כל המצרכים להרטיב קצת את הידיים וליצור קציצות.

3. לחמם  תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לרפד תבנית עם נייר אפייה משומן יפה ולסדר את הקציצות קצת לשטח אותן.

4. לאפות כ 30 דקות או עד שמזהיב בתחתית לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

5. מי שלא מעוניין לאפות או לחוץ בזמן  שיטגן את הקציצות, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן ולטגן את הקציצות עד הזהבה משני הצדדים.

הוגש עם עגבניות מיובשות, תפוחי אדמה מעוכים, מרק עגבניות וגריסי פנינה.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יום מראש, אפשר להחליף את הגזר בתפוח אדמה, ניתן להקפיא אחרי שהקציצות מוכנות.

5002 צפיות 12 צפיות היום

תגובות

62 תגובות ב "קציצות דג אפויות"

  הרשם  
עדכן

מכינה עם דג אמנון / סלמון
משום מה נסיכת הנילוס תמיד נשאר ריח של דג חזק
לא משנה כמה תבלינים יהיו

שלום ניקי, האם לדעתך יצא טוב גם הבצל יהיה מגורד דק ולא קצוץ ומטוגן קלות כפי שמופיע במתכון?
בתודה מראש

1 3 4 5