ספגטי עם זיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ספגטי עם זיתים

כפי שידוע במזג אוויר חם לא מתחשק להיות הרבה זמן במטבח או לבשל דברים כבדים, דברים קלים מאוד מתבקשים ואם אפשר שיהיו מוכנים במהירות.
למקרים כאלה פסטה היא דבר מעולה להחזיק במזווה אפשר להכין איתה המון דברים, טעימה משביעה והילדים בדרך כלל אוהבים מאוד. אז הפעם הלכתי על פסטה ונתתי טיפ בסוף איך לקבל פסטה עם צבע וטעם עוד יותר טוב, הוספתי זיתים וזה מושלם.

3 מנות

מרכיבים:

300 ג' ספגטי
קופסת טבעות זיתים
כוס מים
כף פפריקה מתוקה
כף רסק
כף רוטב צ'ילי מתוק
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הזיתים כ 3 פעמים במים רותחים כ 10 – 15 דקות כל פעם ולסנן.

2. להכין את הספגטי לפי ההוראות ובינתיים במחבת חמה לשים 5 כפות שמן ואת שאר המצרכים לבשל כדקה שתיים תוך כדי עירבוב להוסיף את הזיתים לבשל  כ 5 דקות.

3. להוסיף את הספגטי לבשל כשתי דקות לבדוק טעמים ולהוריד מהאש. (טיפ) להמתין כ 5 – 6 דקות לערבב מידי פעם הרוטב נספג הספגטי מקבל צבע יפה וזה יותר טעים.

4027 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ספגטי עם זיתים

ספגטי עם זיתים

גולשים מכינים וממליצים:

טל: "איזה כיף ! תוספת חמה לארוחת ערב טעימה וקלה להכנה.
הילדים ליקקו את האצבעות אפילו זה שלא אוהב פסטה עם רוטב טרף את הפסטה הזו!
כל מתכון שלך הצלחה (:
תודה ניקי על אינסוף רעיונות מקוריים וקלים לארוחות טעימות"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

66 תגובות

ירדן

היי ניקי. מה ניתן להשים במקום צ'ילי מתוק? חסר לי

תודה ירדן

השב