קציצות דגים ברוטב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות דגים ברוטב

דגים הם פתרון נפלא למי שלא אוהב בשר או לא מתחשק להכין בשר, שימו לב מתי שאוכלים דגים ההרגשה בבטן יותר קלה ונעימה ואתם יודעים מה לא חייבים לאכול בשר יום יום. בא לי קציצות דג כאלה רכות שמתפרקות תוך הרוטב והילדים מאוד נהנים. מכינים יום מראש תוספת ליד ויש ארוחת צהריים קלילה.

מרכיבים:

400 ג' פילה דג טחון טרי ללא עצמות
ביצה
1/4 כוס פירורי לחם
גזר מגורד
פלפל לבן
כפית מלח

הרוטב:
בצל קצוץ
כוס וחצי מים
כף פפריקה
כפית קמח
1/3 כפית כורכום
1/3 כפית כמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הקציצות ליצור כדורים בגודל כדור פינג פונג. לקרר כחצי שעה.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף קמח ולערבב עד שהקמח נמס. להוסיף תבלינים מים ולבשל כשתי דקות, להנמיך את האש להוסיף את הקציצות ולבשל כ 15 – 20 דקות.

2783 צפיות 14 צפיות היום

קציצות דגים ברוטב

תגובות

49 תגובות ב "קציצות דגים ברוטב"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי, יש לי נסיכת הנילוס קפוא , מחפשת מתכון לילדים ושאפשר להקפיא. האם נראה לך שהמתכון הזה יכול להצליח עם דג קפוא?
אם לא יש לך מתכון אחר אולי שיכול להתאים (מבלי לטגן)?