ספגטי בולונז הודו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז הודו

ספגטי בולונז הודו

יש מי שלא מכיר בולונז ? טוב אולי קצת לא מכירים. אני החלטתי לשחק עם המתכון הרגיל בשר טחון וספגטי ולעשות קצת שינויים. דבר ראשון הבשר, בדרך כלל משתמשים רגיל אז הלכתי על הודו יותר בריא מתאים לילדים, ויתרתי על הספגטי והשתמשתי בפטוצ'יני זה מה שהיה במזווה ולא התחשק לי ללכת לקניות. יצא טעים ביותר.

5 מנות

מרכיבים:

בצל חתוך לקוביות
2 גזרים מגורדים
400 ג' שווארמה הודו נקבה טחון
250 ג' פטוצ'יני
שליש כוס יין אדום
כף פפריקה
כף גדושה דבש
כוס וחצי מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את הגזר לטגן כשתי דקות להוסיף את השר ולטגן תוך כדי בחישה לפורר אותו.

2. להוסיף את היין מים ותבלינים ולבשל עוד כ 10 דקות.

3. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל.

4446 צפיות 35 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ספגטי בולונז הודו

ספגטי בולונז הודו

IMG_0041

ספגטי בולונז הודו

ספגטי בולונז הודו

ספגטי בולונז הודו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

39 תגובות

שרתי

איזה טעייםם!!
חשבתי שללא עגבניות יהיה חסר משהו אבל לא חסר כלום! טעם מיוחד וערב לחיך.. הילדים חיסלו הכל..
תודה!

השב
חיה

שלום ניקי, האם ניתן להוסיף לרוטב עגבניות או שזה לא ישתלב טוב?

השב
ניקי ב

תוסיפי חיה תכיני רוטב טוב של עגבניות ובשר שישתלב טוב עם הספגטי.

השב
שרה

האם זה משנה אם היין מתוק/ יבש/ חצי יבש?
במידה ואין יין ניתן לוותר?
תודה רבה 🙂

השב
בתיה

שלום ניקי,
תודה רבה על המתכון!
האם זה יכול ללכת גם עם עוף טחון? זה מה שיש בבית….
ובאופן כללי במתכונים וגם פה – האם אפשר סילאן במקום דבש?
תודה!

השב
niki

בכללי כן אבל רק שתדעי שבקר יותר טעים., סילאן בסדר.

השב
שמחה

שלום ניקי,מזה זמן רב שאני משתמשת/נעזרת במתכונים שלך ורציתי רק להודות לך על האיכות הטעמים והתגובות ואת בסבלנות עונה לכל אחת
ישר כח גדול והמשך עשיה טעימה ואיכותית
בברכה שמחה

השב
דבורי

יצא מעולה בניתי על שאריות לא נשאר פרור.
את פשוט אלופה.
רק רציתי לומר תודה!

השב