פתיתים אדומים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פתיתים אדומים

פתיתים אדומים

פתיתים אדומים, מחפשים תוספת לילדים לארוחת צהריים ? משהו קל בלי לשבור את הראש יותר מידי משביע טעים והילדים מאוד, אוהבים כמה דקות הכנה ולשולחן.

זמן הכנה: כ 20 דקות

3 מנות

מרכיבים:

בצל קצוץ דק דק
כוס פתיתים
3 כוסות מים
2 עגבניות קצוצות
כף רסק עגבניות
כף פפריקה
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את העגבניות לטגן כשתי דקות להוסיף 2 כוסות מים רסק ותבלינים לבשל 15 דקות על אש בינונית.

2. להוסיף את הפתיתים וכוס מים נוספת לכסות להנמיך את האש להשאיר פתח קטן 5 דקות ולהוריד מהאש.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

הערות:
אפשר לטחון את הרוטב לפני הכנסת הפתיתים.
מומלץ להמתין כמה דקות לפני האכילה ולערבב מידי פעם.

251731 צפיות 11 צפיות היום

פתיתים אדומיםפתיתים אדומים

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : הכנתי היום את הפתיתים. יצא פשוט מעולה !!!! כל יום חמישי שזה יומי החופשי אני מכינה לילדים משהו מהמתכונים שלך. הכל פשוט מדהים…. תודה תודה על הרעיונות המדהימים

קרן : מעולה!!! נאמר כאן כבר הכל!! תבורכי

קרן : טעים טעים………מה שהיה בסיר נעלם …לא נשאר פירור …!

מיה ב : הכי טעים שיש!!

דנה : "מתכון קליל וטעים בטירוף!!
בכלום זמן ובכלום עבודה
ויש ארוחה מוכנה בזכותך
יש לנו חוויות מתקנות במטבח
אז תודה מכול השבעים ןהמאושרים פה שיהיה לך חג שמח"

 

מורן : "מושלם!!! הכנתי כמות כפולה לילדים וחברים שלהם… אי אפשר לתאר כמה מהר זה נגמר… תודה רבה אין כמוך :)"

תמר : "תודה רבה על עוד מתכון טעים , לא מפסיקה לאכול !!!
אין עליך ניקי כל המתכונים שלך מנצחים , כ"כ מעריצה אותך עשית לי את החיים במטבח להרבה יותר קלים ! מודה לך"

ספיר : "הפתיתים הכי טובים שאכלתי!! מנה קבועה אצלנו
תודה ניקי:))"

שם : צא מדהים..גם הילד שלא אוכל… אהב – אחרית הימים תודה

שם : יצא מעולה!!!!

בטי : "הכנתי…יצאתי לשיעור זומבה וכשחזרתי לא נשאר לי כלום…פשוט חוסל!!!"

תגובות

337 תגובות ב "פתיתים אדומים"

  הרשם  
עדכן

מתי מוסיפים את הרסק עגבניות – עם העגבניות החתוכות או עם המים והתבלינים?

הי ניקי,
אני מעוניינת להוסיף עדשים כתומות בשביל הילדה שמסרבת לאכול בשר וביצים…האם זה מתאים במתכון זה? אם כן, כמה ואיך זה משפיע על ההכנה?
תודה רבה,
גילת

היי ניקי
את מבינה שבמקום לישון עכשיו אני מסתכלת במתכונים שלך? 🙂
שאלה כללית על פתיתים. זה רק אצלי או שזה נורמלי שאחרי שהם מתקררים זה נשאר גוש?

היי ניקי!
רציתי לשאול, כאשר אני מחכה 15 דקות שיתבשל צריך מכסה?
תודה מראש

ניקי, כל המתכונים שלך אליפות. אבל הפעם טעית במינון של המים…לכוס פתיתים 3 כוסות מים?! זה מתאים לחבילה שלמה בה יש מעל 3 כוסות פתיתים.
אגב, הוספתי 2 כפות סילאן במקום סוכר. יצא יאמי

1 23 24 25