ספגטי בולונז עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז עם ירקות

ספגטי בולונז עם ירקות

אני אוההת מתכונים כאלה, בשר טחון עם ירקות ותבלינים זאת בעצם מתכון שנותן לי יופי של ארוחת צהריים לילדים ואני בכלל מרוצה כי הכנסתי בפנים ירקות. ארוחת צהריים מושלמת שילדים אוהבים.

4 מנות

מרכיבים:

300 ג' ספגטי
150 ג' חזה עוף טחון
150 ג' בשר בקר טחון
בצל
תפוח אדמה גדול
2 גזרים
כוס וחצי מים
כף רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
כף פפריקה
מעט כורכום
קורט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לטגן את התפוח אדמה והגזר כ 5 דקות במחבת חמה כשהם מתחילים להזהיב להוסיף את הבצל ולטגן כשתי דקות.

2. להוסיף את הבשר לטגן כמה דקות תוך כדי בחישה ולפורר את הבשר.

3. לערבב את המים עם הרסק סוכר ותבלינים ולהוסיף לבשר לבשל כ 15 דקות לערבב מידי פעם אש נמוכה בינונית. להוסיף רסק, סוכר מים ותבלינים לבשל כ 20 דקות על אש נמוכה מידי פעם לערבב.

4. בינתיים להכין את הספגטי לפי ההוראות.

5. להוסיף את הספגטי לתבשיל לערבב כדקה, להוריד מהאש להשאיר בצד ולהמשיך לערבב מידי עוד כ 10 דקות.

1457 צפיות 38 צפיות היום

ספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקות

תגובות

34 תגובות ב "ספגטי בולונז עם ירקות"

  הרשם  
עדכן

אני מתארת לעצמי.. לכולנו קשה מאוד , אני גרה באזור השרון היום זה היה ממש מתחת לאף.. הרבה תפילות וגמילות חסדים( אני בעלת תשובה) ולא להסתובב בחוץ שלא לצורך.מצב מורכב ולא פשוט בכלל!

היי ניקי
הבן הגדול אומר לי " אמא מאז שאת לוקחת מתכונים מניקי את אלופה בבישול…"
אני לא יודעת זאת מחמאה או לא??
סתם צוחקת וכמו תמיד מתכון מנצח( קצת לעשות טוב על הלב עם כל מה שקורה עכשיו..)
תודה

היי ניקי

כמה מים להוסיף עם הבשר בספגטי בולונז?

תודה רבה

שלום

הי ניקי. כרגיל יצא טעים מאוד. הוספתי רסק והורדתי קצת מהמים. אמנם חלק מיקירי שאכלו אמרו שתפוחי האדמה הפריעו. אני חושבת שלא. תודה.

היי,

האם בטטה תתאים במקום התפו"א?

תודה!!

הי ניקי…שמתי יותר רסק…יצא מעולה. תודה לך על המתכונים. המתכונים שלך קלים מאוד וזה נהדר למישהי כמוני שהיא לא חביבת המטבח

הי ניקי
כמה אבקת מרק וכמה מלח להוסיף?

שלום ניקי,
המתכונים שלך חוגגים אצלי בבית. פשוט קל וטעים. מי צריך יותר?
במתכון הזה אני שמה קופסה עגבניות מרוסקות כי הבן שלי מאד אוהב רוטב עגבניות. בכל מקרה שכחת לציין כמה מים את שמה.
אני בונה עלים שלא נישאר רעבים בפסח…
תודה,
מרגלית.

יש סיבה מיוחדת שמתחילים עם טיגון הגזר והתפו״א ורק אח״כ הבצל?
כי בדרך כלל מתחילים בטיגון בצל וגם כמה מים להוסיף?
תודה

היי ניקי, אין לי שאלות, רציתי להודות על המתכונים הנהדרים שלך. תודה

ניקי
המתכונים שלך תמיד אליפות!!!
כל המטבח שלי הפך להיות ממך.
במקרה של הבולונז הנ"ל יצא קצת חסר…
לדעתי צריך להוסיף הרבה יותר מכף רסק עגבניות + שיני שום.
זה מה שעשיתי וזה שיפר.
תודה!!!

יצא טעים בטירוף! בטוחה שהילדים יטרפו את זה מחר.. תודה ולילנ טוב 🙂

היי ניקי,
מהנסיון שלך מה עדיף אם אני רוצה רק אחד?
בשר עוף, הודו או בקר?
תודה מראש 🙂

היי ניקי, תמיד טעמתי עם בולונז עם בקר טחון, הודו אדום טחון גם הולך?

היי ניקי,
כמה מים צריך לשים בבלונז? לא כתוב במתכון.
תודה.

ניקי,
תודה רבה על המתכונים הטעימים!
שאלה קטנה..
מה כמות המים שצריך…?
אני בתחילת דרכי 🙂
ואם יש לי רק בשר טחון אפשר או שהטעם של העוף יחסר ויורגש?