שבלולי פיצה ממלאווח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שבלולי פיצה ממלאווח

שבלולי פיצה ממלאווח

הבצק הנהדר הזה שתמיד יש זמין בהקפאה ולמי שאין מומלץ להחזיק אותו, כמה דברים טובים אפשר להכין ממנו למשל שבלולי פיצה קטנים חמודים בדיוק בגודל ביס וכאלה טעימים, יוצא חטיף טעים מהיר וזריז בכלום עבודה.

מרכיבים:

2 עלי מלאווח
זיתים פרוסים לעיגולים
עגבניות שרי פרוסות לעיגולים
פתיתי גבינה צהובה

רוטב:
רסק עגבניות
כפית שום כתוש
שמן זית
מעט סוכר
מלח, פלפל

הכנות:

1. להפשיר מעט את המלאווח, לערבב את מצרכי הרוטב ולמרוח על המלאווח לפזר עגבניות  זיתים גבינה צהובה ולגלגל בעדינות לגליל, להכניס להקפאה ל 20 דקות ולחתוך לפרוסות.

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות, בסביבות 15 דקות או עד שמזהיב.

3. עוד אפשרות לאפות בתור גליל שלם ואז לחתוך לפרוסות.

נכון קלי קלות ?

4625 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שבלולי פיצה ממלאווחשבלולי פיצה ממלאווחשבלולי פיצה ממלאווח שבלולי פיצה ממלאווח

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : הי ניקי. אני חדשה כאן באתר שלך היום הכנתי לצהריים מרק עדשים כתום בעלי כ"כ נהנה היה סוף…. לכן החלטתי לסגור את היום עם עוד נשנוש מהאתר החלטתי להכין את שבלולי הפיצה יצא סוף הדרך!!! כיף שגילתי את האתר הנפלא!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

92 תגובות

בתשבע

שאלה נוספת,
איך את עושה שהמלוואח לא יהיה דביק ויצא לך גליל מושלם? הוא נדבק לי לשיש ולא רצה להתגלגל יפה…

השב
niki

כי הפשרת יותר מידי, את צריכה להגיע למצב שהוא קצת מופשר ואז לגלגל. הוא ממש לא דביק במצב הזה תחזירי להקפאה.

השב
שלומית

ניקי,יש לי תינוקת ראשונה בת שנה עכשיו ובזכותך למדתי לבשל לה! את אלופה

השב
מירי

המתכונים שלך מקסימים
והתוצאות מהממות
והיחס לכל שאלה- מפעים!
תודה אני נהנית מכל הצצה לאתר

השב