לבבות עוף עם פתיתים, מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לבבות עוף עם פתיתים, מעולה!

למה טוב להחזיק לבבות בבית ? אני אוהבת להחזיק מצרכים שזמן ההכנה שלהם לא ארוך כלומר קצר. מככבים אצלי הרבה מתכונים שתוך כמה דקות הם מוגשים לשולחן. מאוד נוח כשצריכים להכין ארוחת צהריים כל יום. לבבות ופתיתים שניהם עם זמן הכנה קצר והשילוב ביחד של שניהם יצא מנה שהילדים חיסלו.

5 מנות

מרכיבים:

500 ג' לבבות מוכשרים וחתוכים קטן
2 בצלים קצוצים
2 כוסות פתיתים
חצי כוס מים
כף גדושה פפריקה
חצי כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף את הלבבות לטגן כשתי דקות להוסיף תבלינים מים ולטגן עוד כ 5 דקות לערבב מידי פעם.

2. להכין את הפתיתים לפי ההוראות ולערבב עם הלבבות

*הדבר היחיד שלוקח קצת זמן זה ההכשרה של הלבבות

1078 צפיות 3 צפיות היום

לבבות עוף עם פתיתים, מעולה!לבבות עוף עם פתיתים, מעולה!

תגובות

28 תגובות ב "לבבות עוף עם פתיתים, מעולה!"

  הרשם  
עדכן

תודה רבה אני אוותר על האיטריות, שבת שלום

בוקר טוב, אפשרי להחליף את הלבבות בפרגית,(חתכתי פרגית לקוביות למטרה אחרת והיתחרטטי,)

תשמעי, פעם ראשונה אני מנסה להכין לבבות, יצא מצוין! הבעל ליקק אצבעות וביקש עוד… 🙂
מה את אומרת, נראה לך שיכול ללכת טוב גם עם קורקבנים במקום הלבבות?

הכנתי מראש כמות כפולה – אצלנו אוהבים גם לבבות עוף וגם פתיתים. במקרה, הפתיתים היו בצורת לב….
במקום פפריקה רגילה, הוספתי פפריקה מעושנת.
יצא מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!!!!!!

הכנתי את המתכון עם תוספת תבלינים הודים בלבבות , ויצא פשוט מדהים ! חוסל בשנייה 🙂

ניקי, לא בטוחה שהבנתי נכון- את הלבבות מוסיפים לסעיף הראשון? עם המים והבצל? ואז את הפתיתים בנפרד וכשמוכן לערבב הכל?

ניקי היקרה
תודה מכל הלב על אתר מופלא.
התחלתי לבשל רק לפני 3 שנים, ובזכותך ובעיקר בזכות ההסברים המפורטים והמענה האדיב שלך לשאלות, אשתי הפכה להיות מושא לקנאה לכל חברותיה. האפליקציה מעולה וידידותית. שוב תודה מכל הלב .

היי
האם הפתיתים צריכים להיות מוכנים?
והאם ניתן להוסיף כבד? או שעדיף את המעורב הרגיל או העשיר שמופיע באתר?
תודה רבה

נראה ממש טוב, האם אפשר במקום לבבות טחול?

היי ניקי, אפשר לעשות את זה עם אורז במקום פתיתים?

אני יושבת שעה עם ריר וקוראת את המתכונים שלך.
כל כך טעים.. ואו.
מעכשיו אני הולכת לבשל עם האוכל שלך..
את פשוט מקסימה עם התגובות שלך. =)

הי ניקי. בתור אחת ששונאת לבשל- תודה על המתכונים המהירים והקלים שלך! הילד בן השנתיים בעייתי עם אוכל והוא חיסל חצי סיר!! יצא מעולה! אלופה..

סליחה על הבורות, אבל איך מכשירים לבבות?

אילו חלקי בשר נוספים מתאימים למתכון חוץ מלבבות? האם אפשר להכין עם נתחוני עוף, שווארמה, וכו'?