ספגטי עם אפונה וגזר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי עם אפונה וגזר

ספגטי עם אפונה וגזר

אהבת חיי מתכונים קלים ומהירים, 15 – 20 דקות וזה מוגש שולחן. פסטה מהירה ברוטב מעולה זריז וטעים. לפעמים לא צריכים בשר בשביל בשביל למלא את הבטן, פסטה זה פתרון לארוחה קלה בלי יותר מידי השקעה, בקיצור חיים קלים וטעימים.

4 מנות

מרכיבים:

300 ג' ספגטי
בצל בינוני
3 שיני שום
כוס וחצי אפונה וגזר (קפואים)
כף רסק עגבניות
כפית סוכר
כף שטוחה פפריקה מרוקאית
כוס מים
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לשים במחבת חמה 3 כפות שמן לטגן את הבצל לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון תוך כדי.

2. להוסיף את הרסק, סוכר מים ותבלינים, לבשל שתי דקות ולהוסיף את האפונה והגזר, לבשל עוד 10 דקות.

3. בינתיים להכין את הפסטה לפי הוראות לסנן ולהוסיף לרוטב לבשל כדקה ביחד תוך כדי בחישה.

4. להוריד לערבב להמתין כ 10 דקות לערבב מידי פעם.

הוגש עם שניצל מעולה ומרק פטריות וגריסים

1379 צפיות 46 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : "וואו זה כזה טעיייים! וממש פשוט ומהיר להכנה.
הבן שלי בן השנתיים פשוט טרף את זה"

תגובות

57 תגובות ב "ספגטי עם אפונה וגזר"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי

האם בזמן הבישול של 2 דקות

ן10 דקות ובזמן ההמתנה לאחר כיבוי האש האם המכסה צריך להיות סגור

או שזה לא משנה?

היי ניקי

מכינה את הפסטה כבר עכשיו

רק שתי שאלות

האם להוסיף את הכוס מים רותחים או רגילים ?

וכשרשום להוריד מהאש להמתין כ10 דקות ולערבב

הבנתי שמכבים ואז 10 דקות ממתינים

האם לפני ההמתנה 10 דקות

האם לפני זה רצוי להעביר את הסיר למקום אחר שלא ישאר על הלהבה הכבויה ?

פשוט זה ממשיך להתבשל כשהלבה עדיין חמה

תודה תודה מראש.

היי

תודה על המענה
לא ציפיתי לתגובה כל כך מהר במוצאי שבת
אתר מקסים
המתכון הזה הוא גם רוטב עם הספגטי לא?

היי ניקי

בתמונה זה נראה כמו איטריות רחבות לא?

בכל אופן רציתי לשאול אם אוסיף עגבניות טריות במקום הרסק האם זה ישנה ?

אני רוצה להכין אותו דבר רק עם איטריות מסובה כלומר מממאה אחוז כוסמת מלאה
מה דעתך יש סיכוי שגם זה יהיה טעים ?

שלום ניקי:)
אחרי שמוסיפים את הספגטי לרוטב, מבשלים דקה תוך כדי ערבוב ואז עשר דקות נוספןת על האש או לכבות את האש אחרי הדקה?
תודה!

האם אפשר להוסיף רצועות חזה עוף?
יצא טעים מאד בפעם הראשונה שהכנתי
תודה

היי ניקי אין לי אפונה וגזר קפואים. יש אפשרות להשתמש מקופסאת שימורים…??

תודה על הכל!!
כמעט כל יום את העומדת מאחורי הארוחה. (היום יש גם שניצל על שיפודים ממך הזמנת בת ה-4)
אני רואה שאין לי ספגטי בבית, אפשר נודלס?
מה ההבדל באמת?
ממש תודה.

ניקי חייבת להגיד שהמתכון הזה זריז, טעים ומשביע!
הוספתי שום כתוש,יצא מעולה!!
אחלה מתכון פרווה לארוחת צהריים!!

תודה לך!!!
מיכל.