חביתת שבלולים ממלאווח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חביתת שבלולים ממלאווח

חביתת שבלולים ממלאווח

חביתת שבלולים ממלאווח, יש דבר כזה וזה טעים חבל על הזמן, הילדים מחסלים את זה בכיף גדול. אתם מוזמנים לנסות.

מרכיבים:

לשבלולים
2 עלי מלאווח
2 פרוסות גבינה צהובה
קטשופ (אם רוצים)
2 ביצים טרופות
מלח

הכנות:

1. להפשיר מעט את המלאווח למרוח קטשופ ולשים גבינה צהובה. לגלגל לגליל להכניס להקפאה ל 15 דקות.

2. לחתוך לפרוסות ,לטגן עד הזהבה משני הצדדים (אם רוצים אפשר לאפות) משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לטרוף ביצים גבינה ולתבל, להחזיר את השבלולים למחבת לשים קצת שמן, לשפוך מעל את הביצים לנער מעט ולטגן כדקה אפילו פחות. להעביר לתנור ל 10 דקות או עד שהביצה מוכנה.

5. להפוך על צלחת הגשה ולטרוף!

600 צפיות 2 צפיות היום

חביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווח
חביתת שבלולים ממלאווח חביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווח

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : הכנתי עכשיו לארוחת ערב לי ולביתי. פשוט מעולה, לא הצלחתי להפסיק לאכול.. תודה ניקי, כנראה שזה לא רק לילדים 🙂

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן

הי ניקי,
רוצה לאפות את השבלולים עפי המלצתך, כמה זמן ? ובאיזה חום?
תודה
סמדר

תודה יצא מעולה

המון תודה על המתכון . יצא טעים.

יצא לי מעולה , תודה

הלהיט של ארוחת שמחת תורה ! מעולה וקל

שלום ניקי.
אומנם לא יצאה צורה עגולה מושלמת אבל יצא מ ע ל ף ! ! ! הכנתי רטבים בצד, רוטב מיונז גירדתי מעט שורש חזרת, מדהים. סלסה עגבניות וסלט אבוקדו מרענן עם שום, כוסברה, נענע, ופלפל ירוק. תודה על רעיון נפלא.

ניקי שלום.
המתכון מגרה ונראה מעולה, התגובות גם נשמעות מבטיחות, ואני ממש רוצה לנסות. אבל יש לי בעיה עם המלוואח, נראה לך שייצא טוב עם טורטיה?

יצא מעולה!! תודה רבה :). רציתי להודות לך על המתכונים המהירים והטעימים אין כמוך!! תמשיכי להדהים..;)

נראה לך שאפשק לעשות עם פסטו ומוצרלה?

לא כל כך ברור לי אפשרות ההכנה השניה. היא קשורה לאפשרות ההכנה הראשונה? ז"א להחזיר את השבלולים למחבת לאחר האפייה? וכשאני יוצקת את התערובת על השבלולים ומערבבת עם השבלולים לא ייצא לי משהו מקושקש ומסורבל? האמת שתמונות זה היה נהדר:)

המתכונים מוצאים חן בעיני…

נראה רעיון מצויין, אך לא הבנתי את החלק עם הביצה למרות שקראתי מה שכתבת לקודמי, הביצה אמורה לעטוף את השבלול עם הגבינה?

היי ניקי,

האם יש משהו שאני יכולה לשים במקום החלב כדי שיתאים לילד האלרגי שלי? ובכלל האם תוכלי לתת מתכוני ילדים פרווה לטובתו ולטובת עוד ילדים אלרגים…מיותר לציין שאת הספר בישול שלי והתוצאות תמיד מעל ומעבר…תודה רבה רבה

ערב טוב ניקי, האם ניתן לשים קטשופ יחד עם הצהובה שיהיה דמוי פיצה?

היי ניקי ..
לא הבנתי.. לטגן את המלאווח עם בלילת הביתה והחלב? או עם מעט שמן ?
ואם אני רוצה להכין את החביתה אז לאחר שטיגנתי אני שופכת את הבלילה על המלאווח ומטגנת הכל כמו חביתה רגילה. אכן ?

עוד משהו ממלוואח. (משה בתיבה). מפשירים עלה של מלוואח. חותכים ל-8 משולשים. כל משולש חובק נקניקית ביס, או נקניקיות רגילות מחולקות ל-4 קטעים. למרוח בביצה ולפזר שומשום מלמעלה. אני גם מוסיפה קצח. לאפות כ-15 דקות בתנור 180 מעלות, או עד שמזהיב. ילדים אוהבים את זה.

הכנתי עכשיו לארוחת ערב לי ולביתי. פשוט מעולה, לא הצלחתי להפסיק לאכול.. תודה ניקי, כנראה שזה לא רק לילדים 🙂

ניקי מה זאת אומרת להחזיר את השבלולים למחבת? מטגנים, מוציאים ואז טובלים בביצה ומטגנים שוב?