בורקס פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בורקס פיצה

שישי בבוקר אני בלחץ! למה היום הזה כל כך קצר ? אני לא מספיקה כמעט כלום והילדים עוד רגע מגיעים.
הסירים על הכיריים כל הבית מריח טוב, יש עוגה בתנור והבית בבלאגן .  מבט מהיר אל השעון ופתאום אני קולטת שלא הכנתי כלום לצהריים. מזל שזכרתי להפשיר בבוקר פילאס אחד. אני מעדיפה שהילדים יאכלו קל בצהריים כי בערב יש ארוחה גדולה. הקיצר יש פילאס במקרר ומה אני עושה איתו ?

זמן הכנה: כ – 20 דקות

מספר מנות: 4 – 5

מרכיבים:

בצק פילאס / עלים
רוטב עגבניות / קטשופ
פטריות קצוצות
עגבניות קצוצות
זיתים קצוצים
תירס
או כל תוספת שאוהבים
פתיתי גבינה צהובה
ביצה טרופה
שומשום

רוטב עגבניות:
קופסת רסק עגבניות קטנה
בצל קטן קצוץ מטוגן
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

לערבב

הכנות:

1. לפרוס את הפילאס, בעזרת כוס לקרוץ עיגולים. למרוח רוטב עגבניות על כל עיגול, אפשר קטשופ למי שאוהב.

2. את כל התוספות ולהניח כמות קטנה על כל עיגול, לפזר גבינה צהובה, לקפל לשניים ולהדק בדפנות היטב. להבריש בביצה טרופה, לפזר סומסום

3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 15 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

757 צפיות 8 צפיות היום

בורקס פיצהבורקס פיצה

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן

הי ניקי,
אני רוצה להכין בורקס גבינה לפי המתכון הזה של הבצק עלים. אולי יש לך רעיון לגבי המילוי (אני ממש לא מבינה בזה..)
מודה לך מאוד מראש☺

היי ניקי, אני יכולה להכין את הבצק עם המילוי היום ולאפות מחר? אם כן להשאיר במקפיא או במקרר?

היי ניקי
יעבוד עם מלוואח?

שבת שלום!

האם מתאים להכין את המאפה הזה כרולדה ואחרי אפייה לחתוך?
כמו במתכון של הבורקס פטריות?

הי ניקי,
פעם ראשונה שטני הולכת לעבוד עם בצק פילאס. רציתי לדעת אם צריך להפשיר אותו קודם ואם כן כמה זמן
תודה 🙂

היי ניקי,
נראה טוב!…
מתכוונת להכין לארוחת ערב לילדים עם בצק עלים…
האם מתאים לדעתך להוסיף גם ביצה קשה?

תודה!

היי ניקי
מה נשמע?
באופן כללי- מה עדיף לבורקסים? פילאס או עלים? ומה בכלל ההבדל?
ואחרי שקורצים עיגולים- צריך עוד לשטח אותם או שזה מספיק כמו שזה?
ושאלה אחרונה- נראה לפי התמונה שהגבינה צהובה אצלך זה לא פתיתים אלא חתיכות רגילות. זה רק נראה או שזה באמת כך? כי אני מעדיפה לשים חתיכות גדולות יותר מאשר מפתיתים.
תודה!
נראה מצויין..

שלום ניקי
תודה על המתכונים המדהימים שלך!
רציתי לשאול איך נקרא השומשום השחור הזה שיש מעל הבורקסים? ומתי להוסיף אותו לפני או אחרי האפיה?
זה נראה מוסיף ואני רוצה לקנות..
תודה רבה רבה!

הי ניקי,
תודה על התשובות המהירות ועל המתכונים הטעימים,
האם המילוי הזה מתאים בתוך בצניקי? וחוץ מזה – איזה עוד מילוי מלוח טוב למילוי בבצק שמרים?

היי ניקי,
אתמול הפשרתי בצק עלים במטרה להכין בורקס גבינה
וכהרגלי, מייד נכנסתי לאתר שלך, חיפשתי מתכון ו….לא מצאתי באינדקס המתכונים מתכון מתאים.
האם תוכלי להעלות לאתר, או לקשר אותי למתכון בורקס גבינה?
(בטוח יש כזה באמתחתך).
תודה ויום מקסים,
ליאת

ערב טוב ניקי,מה נשמע?
ניתן להקפיא את הבורקסים נכון?
מה עדיף לפני או אחרי האפייה?
תודה
קארין