מעדן גבינה תות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מעדן גבינה תות

אתם מכירים ארוחות בוקר בבית מלון נכון ? מבחר ענק מאכלים בכל הצבעים ומכל הסוגים.
היה שולחן עמוס בכוסיות קטנות לבנות עם פס אדום וכל פעם מילאו אותו מחדש כי אנשים חטפו את הכוסיות וחזרו לקחת עוד.
הסתקרנתי מה יש שם שאנשים לא עומדים בפני זה אז טעמתי דבר ראשון מאוד מאוד טעים ממש כמו מעדן ודבר שני אחרי שהבנתי מה יש בפנים התחלתי לצחוק.

4 כוסיות

מרכיבים:

כוס גבינה לבנה
כף סוכר
ריבת תות

הכנות:

1. לערבב את הגבינה והסוכר הטעם צריך להיות מתוק עדין.

2. לשים בתחתית כל כוס ריבה בשכבה דקה להקפיא ל 15 דקות מעל למלא עם גבינה.

864 צפיות 5 צפיות היום

מעדן גבינה תותמעדן גבינה תות

תגובות

26 תגובות ב "מעדן גבינה תות"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי, אפשר להכין נגיד יום- יומיים קודם ולשמור במקרר? קליל ויפה לפורים 🙂 תודה!!

יותר נכון איזה גודל כוסיות או מיכל עם מכסה

ניקי איזה גודל של כוסיות מזכוכית ומאיזה חד פעמי

היי ניקי הכנתי את מעדן התות יצא מעולה, הכנתי גם את עוגת היומולדת המצויינת שמככבת אצלנו בימי ההולדת ונשאר לי מציפוי השוקולד, הוספתי אותו מעל הגבינה, הוסיף טעם. תודה ניקי

הי ניקי,

האם אפשרי להוסיף פרי? ואיפה?

מה דעתך לעשות שתי שכבות גם ריבת תות וגם גלי? ולשים בפנים גרגירי רימונים.

נשמע סבבה לכוסיות קטנות!!
נתת לי שוב השראה כרגיל

ניקי המדהימה! האם אפשר במקום הסוכר בגבינה לשים כף מלאה ריבת תות איכותית?
כך זה יותר מעדן נשמע לא?

אהבתי כ"כ פשוט וקל. תודה