לביבות פתיתים אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לביבות פתיתים אפויות

אז מה עושים עם שאריות פתיתים ? שברתי את הראש חיפשתי חשבתי למה לא להכין לביבות ? אני אכניס ירקות את שאריות הפתיתים ויאללה לתנור מה כבר יכול להיות ? מה שקרה שאמא אחת במטבח (אני לא כותבת שמות) כל כך התלהבה מהתוצאה שאכלה חצי בעצמה.

17 לביבות

מרכיבים:

חצי כוס פתיתים מבושלים לפי ההוראות (לקחת כוס למתכון)
או כוס שאריות פתיתים
2 ביצים
בטטה קטנה מגורדת
בצל קצוץ ומטוגן
חצי כוס תירס
גזר גדול מגורד
4 כפות קמח
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, ליצור לביבות, לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות צד אחד ועוד כ 15 דקות צד שני.

4920 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

103 תגובות

נילי

ניקוש
יצא מעולה!!
הכנתי עם כוס וחצי פתיתים שאריות
2 גזרים בינוניים
והכפלתי את כמות הקמח ב3.
תודה שהצעת לי לנסות!

השב
נילי

ניקי יקרה
אם אין לי בטטה (וגם לא תפוא) ולא תירס, אנסה להוסיף יותר קמח/ פירורי לחם, זה יכול לצאת מוצלח?

השב
ניקי ב

לא תוותרי זה לא יחזיק אותם. אם את בעניין של לעשות ניסיונות לכי על זה.

השב
שרי בכר טסה

היי ניקי
האם אפשר להקפיא את הלביבות?
אם כן – איך הכי מומלץ להפשיר?

השב
עינת

היי ניקי, שבת שלום.
עשיתי את המתכון של הפתיתים ברוטב, יצא תענוג!
האם לדעתך מהשאריות ניתן להכין את הלביבות?
או אלטרנטיבה אחרת? תודה

השב