בשר טחון עם פתיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בשר טחון עם פתיתים

בשר טחון עם פתיתים

אני לא חושבת שאני עצלנית, אני כן אוהבת קיצורי דרך במטבח במיוחד מהסוג שחוסך לי כלים. ארוחה שלמה בסיר כלומר מנה עיקרית + פתיתים הכל נכנס בסיר אחד 30 דקות על השעון וזה מוכן. צריך יותר מזה ?

3 מנות

מרכיבים:

300 ג' בשר בקר טחון
100 ג' חזה עוף טחון
בצל קטן קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
חצי כוס פתיתים
1/3 כוס מים + 3/4 כוס מים
שליש כפית כורכום
1/4 כפית פלפל שאטה טחון
כפית פפריקה מתוקה
מעט סוכר
3/4 כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל דק ולטגן עד הזהבה, להוסיף את שיני השום ולטגן כשתי דקות.

2. לפורר את הבשר ולהוסיף לבצל לטגן תוך כדי בחישה להוסיף תבלינים ושליש כוס מים.

3. לבשל כדקה ולהוסיף את הפתיתים ואת המים שנותרו להרתיח להנמיך ולכסות, לבשל כ 5 דקות, לסגור להשאיר מכוסה כ 15 – 20 דקות, מידי פעם לערבב.

8995 צפיות 38 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בשר טחון עם פתיתיםבשר טחון עם פתיתיםבשר טחון עם פתיתים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

12 תגובות

ניקי ב

שימי עוד רבע כוס ומים סך הכל כוס ופתיתים לא מבושלים.

השב
תמר

צריך להוסיף את הפתיתים כשהם מבושלים כבר?
ומה אפשר לשים במקום פלפל שאטה?

השב
עדי

היי ניקי … רציתי לדעת אם אפשר לעשות רק עם בשר בקר טחון כי אין לי עוף 🙁

השב
עדי

היי ניקי שוב אני 🙂 אפשר רק עם בשר בקר טחון? או חובה העוף?

השב
מאירה

היי ניקי,
כמה פתיתים צריך למתכון הזה?
(כתוב פעמיים חצי כוס…)

השב
אלה

ניקי שלום,
כמה זמן הבשר אמור להתבשל? האם הבנתי אותך נכון: 5 דקות ועוד 15 דקות ללא אש הסיר עומד מכוסה?

השב
ניקי ב

בערך 5 – 6 דקות, תבדקי שהוא אכן מוכן, אחרי שמוסיפים את הפתיתים עוד 5 דקות, לא מכוסה.

השב