שניצלונים בשומשום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצלונים בשומשום

שניצלונים בשומשום

שניצלונים בשומשום, אני אוהבת שניצלים חמים, פריכים קריספיים שמצופים טוב מעל הכיוונים, צבע זהוב משגע שלא יהיו גדולים מידי תמיד אפשר לקחת עוד. היום הילדים מאושרים קבלו את הארוחה שהם הכי אוהבים.

מרכיבים:

8 שניצלים קטנים

צלחת עמוקה עם:
2 ביצים טרופות
כף גדושה רוטב צ'ילי מתוק
כפית פפריקה
כפית שום כתוש
כפית רוטב סויה
כף א.מרק
פלפל שחור גרוס

צלחת שנייה עם:
כוס וחצי פירורי לחם
1/4 כוס שומשום
2 כפות פנקו

הכנות:

1. לטרוף את הביצים ואת שאר המצרכים, לערבב את הצלחת השנייה.

2. לטבול את השניצלים בביצים ולצפות בפירורי לחם.

3. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן ולטגן את השניצל עד שהוא מקבל הזהבה יפה משני הצדדים.
להוציא לנייר סופג.

יש המשך זה עדיין לא נגמר 🙂

3947 צפיות 5 צפיות היום

שניצלונים בשומשוםשניצלונים בשומשוםשניצלונים בשומשום

גולשים מכינים וממליצים:

אילה : "אלו השניצלים הכי טעימים שטעמתי! לפעמים אני פוזלת לאתרים אחרים ותמיד מתאכזבת… אבל אצלך הכל טעים פשוט ברור וצ'יק צ'ק! תודה רבה!!!"

תגובות

40 תגובות ב "שניצלונים בשומשום"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי, הפשרתי הרבה יותר שניצלים ממה שהייתי צריכה.. האם יש אפשרות להקפיא אותם? אם כן, באיזה שלב? תודה.

ניקי, לפסח אפשר להכין אותם עם פירורי קמח מצה?

ניקי, אני רק רוצה להחמיא לך שהמתכון מושלם. יצא ממש טעים :)))

היי ניקי, תודה רבה על המתכונים הטעימים! מה אפשר לשים במקום אבקת מרק?